ALEMDAR’DAN SULTANBEY KÖYÜ’NE SOSYAL TESİS

Hayırsever iş adamı Abdullah Alemdar ve Bolu Belediyesi tarafından hayata geçirilen Sultanbey Köyü Sosyal Tesisi törenle açıldı.

Sultanbey Köyü Sosyal Tesisi düzenlenen törenle hizmete girdi. Hayırsever iş adamlarının ve Bolu Belediyesi’nin desteğiyle yaptırılan tesisin açılışına Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin İka, Karacasu Belediye Başkanı Celal Beydili, İl Genel Meclis Başkanı Yaşar Yüceer ve köy halkı katıldı. Sultanbey Köyü Muhtarı Necati Alıcı Sultanbey Köyüne hizmet için geceli gündüzlü çalıştığını ifade ederek, Sosyal Tesis'in açılışını gerçekleştirmenin gururunu yaşadığını belirtti. Alıcı, ayrıca konuşmasında Sosyal Tesisin yapımında emeği geçen hayırsever iş adamlarına ve Bolu Belediyesi’ne teşekkür etti.

“Yatırımlarımız devam edecektir”

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ise konuşmasında Bolu’da her mahallenin kendisine ait sosyal tesisinin olacağının müjdesini verdi. Başkan Yılmaz, “Bolu Allah’ın bize bahşettiği özel bir şehir. Her yerleşim alanından bir sosyal tesisin bulunması konusunda proje çalışmamız sürüyor. Bu tesislerin çok kısa süre içerisinde bütün mahallelerimizde bulunmasını sağlayacağız. Köylerimizde de il genel meclisimizle yaptığımız istişareler neticesinde tesis çalışmalarımız olacak; köy olarak ilk hayata geçirdiğimiz tesis burasıdır. Sosyal Tesisleri biz iş adamlarımızın desteğiyle inşa ediyoruz. Allah bu iş adamlarımızın sayısını arttırsın bizler gelip geçici insanlarız. Bizden sonra birisi ‘Allah razı olsun’ derse hizmet yerine ulaşmış demektir. Muhtarlarımızın desteğini almadan o mahallede bir çalışma yapamayız. Sizler arkamızda olduğunuz sürece yatırımlarımız devam edecektir” dedi.

“Hizmetlerde hepimizin katkısı var”

Ak Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, “Sevinçler paylaştıkça çoğalır, burada şuan büyük bir sevinç var. Köy halkı düğün, kına gibi organizasyonları da rahatlıkla yapabileceği sosyal tesisin açılışını gerçekleştireceğiz. Bolumuzun her köşesinde yapılan hizmetlerde hepimizin katkısı var. Birlik ve beraberlik olduğunda yapılamayacak hiçbir çalışma yoktur. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Tesisimiz köyümüze hayırlı, uğurlu olsun” dedi.

“Örnek teşkil etmeye çalışıyoruz”

İş adamı Abdullah Alemdar, tesisin fikir babasının Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz olduğunu belirterek şöyle konuştu, “İnsana hizmet odaklı projelerde herkes elinden geldiği kadar yardımcı olmalıdır. Alemdar İnşaat olarak her zaman örnek teşkil etmeye çalışıyoruz. Bu projenin fikir babası Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’dır kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz,Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin İka, Karacasu Belediye Başkanı Celal Beydili, İl Genel Meclis Başkanı Yaşar Yüceer köy imamı tarafından yapılan duanın ardından iş adamı Abdullah Alemdar ile birlikte Sultanbey Köyü Sosyal Tesisi’nin açılış kurdelesini kestiler. Tesisin inşa edilmesine yardımcı olan iş adamlarına Sultanbey Köyü Muhtarı Necati Alıcı tarafından plaket takdim edildi.

04 Eyl 2014 - 19:25 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.