Alevler geceyi aydınlattı

İlimizin en büyük ilçesinde çıkan yangında ev, ahır, samanlık ve odunluk hasar gördü. Gerede ilçesinde çıkan yangında bir köy evi müştemilatı ile birlikte tamamen kullanılamaz hale geldi.


Haber:Volkan Yılmaz

İlçeye bağlı Yelkenler köyünde Mustafa Özalp'e ait odunlukta henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Kısa süre içinde büyüyen yangın, samanlık ve ahır ile bitişikte Mehmet Ali Çelik'e ait eve sıçradı. Bölgeye itfaiye, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yangına Dörtdivan, Yeniçağa ve Gerede Belediye İtfaiye ekipleriile Bolu Orman Bölge Müdürlüğüyangın müdahale birimi söndürme çalışmalarınakatıldı.

Ekiplerin söndürdüğü yangında ev, ahır, samanlık ve odunluk kullanılamaz hale gelirken, yangından zarar gören Özalp ve Çelik ailelerinin fertleri göz yaşlarını tutamadılar.

10 Oca 2021 - 12:37 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.