Alevler sadece evini değil, Eşinin tedavi parasını da götürdü

Bolu’da sobadan çıkan yangında bir baraka kül oldu. Barakada yaşayan Ali Soner alevlerin arasından kendisini zorlukla dışarı attı.

HABER: FARUK ÇİDEM

Yangın saat 11:30’da Sağlık Mahallesi Dağıstanlı Sokak’ta meydana geldi. Ali Soner ve eşinin yaşadığı barakada sobadan sıçrayan kıvılcım nedeniyle yangın çıktı. Yangında alevler tüm evi sararken, yaşlı adam alevlerin içinden kendini dışarıya attı. Olay yerine gelen Bolu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’ne bağlı ekipler alevleri kısa sürede kontrol altına aldı.

EŞİNİN TEDAVİ PARASI DA KÜL OLDU

Barakada yaşayan Ali Soner’in hasta olan ve yoğun bakım ünitesinde tedavi gören eşi için borç aldığı 2 bin TL paranın da çıkan yangında kül olduğu öğrenildi. Karısı hastanede tedavi gören ve yatalak bir oğlu olduğunu söyleyen Ali Soner barakanın yanışını çaresiz gözlerle izledi.

Polis yangınla ilgili inceleme başlattı.

23 Eki 2016 - 16:38 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.