Ali Çalışkan terfi etti

Yıllardır Bolu İl Emniyet Müdürlüğünün çeşitli birimlerinde başarılı bir şekilde görev yapan Ali Çalışkan terfi ederek 3. Sınıf Emniyet Müdürü oldu.

Haber: C. Kutay AYKAN

Halen, Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürü olarak görevini sürdüren ve görev yaptığı her birimde başarılara imza atan Ali Çalışkan 3. Sınıf Emniyet Müdürü unvanını alarak olarak terfi etti.

15 yıldır Bolu İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde bulunan Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü, Bahçelievler Polis Merkezi müdürlüğü gibi bir çok birimde görev yapan Ali Çalışkan, 4. Sınıf Emniyet Müdürlüğünden 3. Sınıf Emniyet Müdürlüğü rütbesi aldı.

06 Eyl 2019 - 13:27 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.