Alimardon Shukurov İdmana Çıktı

Boluspor yeni sezon öncesi oyuncu denemeye devam ediyor. Kırgızistanlı oyuncu Alimardon Shukurov Boluspor’un sabah idmanında yer aldı.

Haber: Aysun Beykoz

Alınan bilgiye göre 1999 doğumlu 10 numara oyuncusu Alimardon Shukurov bu bölgedeki eksiklik için denemeye alındı alındı. Genç ofansif orta saha daha önce Kırgısiztan’ın Abdysh-Ata Futbol Kulübü’nde forma giydi. Shukurov Boluspor’un sabah idmanında top çalışmasında yer alan isimlerden biri oldu. Çabuk düşünüp hızlı oynayabilen oyuncu her iki ayağını da iyi kullanıyor. Shukurov beğenilirse kadroya dahil edilecek.

24 Tem 2019 - 15:59 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.