Allar milli takımların kampını ziyaret etti

Gerede’nin Turizmden aldığı payı artırmak için gecesini gündüzüne katan Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, Arkut Dağı Sporcu Eğitim Merkezinde kamp yapan Milli Takımların kampını ziyaret etti.

Haber: C. Kutay Aykan

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, Arkut Dağı Kayak Merkezinde 27 sporcu ve antrenörler ile kampa giren Türkiye Kayak Federasyonu Biathlon A ve Genç Milli Takımlarını Gerede Kaymakamı Cengiz Ayhan ve Bolu Gençlik ve Spor İl Müdürü Şerafettin Çilkara ile birlikte ziyaret etti. Ziyaret esnasında Milli takım antrenör ve sporcuları ile görüşen Belediye Başkanı Mustafa Allar kendilerine başarı dileklerini iletti. Milli Antrenör ve Sporcular ise; Arkut Dağı Kayak Merkezine geçtiğimiz yıllarda da geldiklerini ama bu yıl pistlere atılan asfalttan dolayı kamplarının daha üst düzeyde ve verimli geçtiğini ifade ederlerken, verdiği desteklerden ve yapılan ziyaretten dolayı Belediye Başkanı Mustafa Allar’a teşekkür ettiler.

Ziyaret sonrası açıklama yapan Belediye Başkanı Mustafa Allar;’’Arkut Dağı Sporcu Eğitim Merkezimizde kamp yapan Türkiye Kayak Federasyonu Biathlon A ve Genç Milli Takımlarını Gerede Kaymakamımız Cengiz Ayhan ve Bolu Gençlik ve Spor İl Müdürü Şerafettin Çilkara ile birlikte ziyaret ettik. Kamp yapan Milli Takım Antrenörleri ve Sporcuları Arkut Dağı Sporcu Eğitim Merkezini çok beğendiklerini ve kamplarının olumlu geçtiklerini ifade ettiler. Biathlon A ve Genç Milli Takım Antrenörlerine ve Sporcularına başarılar diliyorum. İlçemizin turizmi ve tanıtımı için bugüne kadar yaptığımız çalışmalar yarında devam edecek’’ dedi.

18 Haz 2021 - 13:57 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.