Anadol tutkunları bir araya geldi

Dün Bolu’da yaşayan Anadol araç sahipleri bir araya gelerek şehirde renkli görüntüler oluşturdular. Sanayi sitesinde bir araya gelen Anadol sahipleri konvoy halinde şehir merkeziden tur attı. Araçların birinde vites kolu yerine kuzu bacağı olması ise görenleri şaşkına uğrattı.

Anadol tutkunları bir araya geldi
Haber albümü için resme tıklayın

HABER: FARUK ÇİDEM – KASIM ŞAHİN

Her biri ayrı ayrı renklerde ve modellerde olan Anadol araçlar dün bir araya geldi. Sahiplerinin çocukları gibi baktığı araçların en eski modellisi 1967 en genci ise 1978 model. Sanayi sitesinde bir araya gelip konvoy halinde şehir merkezine hareket eden Anadol’ları görenler gözlerine inanamadı. Vatandaşların kameraya almak için cep telefonlarına sarılması Anadol araç sahiplerini de çok mutlu etti. Yaşlı olanların gençlere parmakla gösterdiği Anadol araçlar Cumhuriyet caddesinde kendilerini Bolululara gösterdikten sonra Karaçayır Parkı’ndaki vagonların önüne park edildiler. Burada hep birlikte çay içen ve sohbet eden araç sahipleri niçin bir araya geldiklerini de kısaca anlattılar. Amaçlarının bir araya gelerek kaynaşmak olduğunu belirten araç sahipleri; “Amacımız bir fan club oluşturmak. Gün yüzüne çıkmamış arabaları insanlara göstermek. Bolu’daki Anadol’cuları bir arada tutarak şehir dışında gerçekleştirilen festivallere birlikte gidebilmek için organize olmak. Bolu’da yaklaşık olarak 20 Anadol sahibini bulabiliriz” şeklinde konuştular.

“BİZDE Kİ DEĞERLERİ ÇOK BÜYÜK”

Anadol’ların piyasa değerlerinin ortalama bin lira ile bin 500 lira civarında olduğunu ama iyi bakımlı olanların biraz daha pahalı olduğunu söyleyen Anadol tutkunları, araçların onların gönüllerindeki değerlerinin çok çok daha büyük olduğunu belirttiler. Bizim için orijinal ve eski olması en büyük değeridir dediler.


01 Mar 2015 - 20:02 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.