Anneleriyle beraber sergi açtılar

Bolu İzzet Baysal 50. Yıl ilkokulu 4-F sınıfı öğrencileri anneleriyle beraber 14 Burda Alışveriş merkezinde ‘anneler günü’ sergisi açtı.


Haber: Semih Baykal

Bolu İzzet Baysal 50. Yıl ilkokulu 4-F sınıfı öğrencileri anneleriyle beraber güzel bir projeye imza attı. Öğretmenleri Fatma Çiler Erkal eşliğinde minik öğrenciler ve anneleri 14 Burda Alışveriş merkezinde ‘anneler günü’ sergisi açtı. Sergi’de şehit annelerine plaket verildi. Serginin açılışında konuşan Öğretmen Fatma Çiler Erkal; “ Anneler Günü, bizleri dokuz ay karnında ömür boyu gönlünde ve ruhunda yaşatan kutsal varlıklarımız, yani annelerimizi, hatırlamak için dünyanın her yerinde kutlanan özel bir gündür. Ülkemizde Anneler Günü, Türk Kadınlar Birliğinin girişimleri ile 5 Mayıs 1955 tarihinden beri Mayıs ayının ikinci Pazar günü kutlanmaktadır. Anne karnında başlayan eşsiz evlat sevgisi, bebeklik, çocukluk, erinlik, yetişkinlik dönemlerinde artarak devam etmektedir. Bizler için bu sevgi ekmek, su ve hava kadar gereklidir. Annenin evladı olan sevgisi hayata karşı güven duygumuzun oluşmasında kritik önem sahiptir. Annelerimiz bizim ilk arkadaşımız, sırdaşımız, öğretmenimiz, doktorumuzdur. Onlar bizim için kanatsız bir melektir” dedi. Konuşmanın ardından serginin açılışı gerçekleşti. Sergiyi ziyaretler yapılan işleri ve çocuklarla beraber annelerin çekilmiş fotoğrafları ilgi odağı oldu.

09 May 2018 - 14:02 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.