Anneme İlk Hediyem HighWay’de!

Nisan ayı boyunca her hafta sonu düzenlediği çocuk etkinlikleriyle minik misafirlerine sınırsız eğlence fırsatı sunan HighWayOutlet’te Mayıs ayı da dolu dolu geçecek.

Haber: Uğur Balaban

Anneler gününe özel 7-8 Mayıs tarihlerinde 14:00-19:30 saatleri arasında gerçekleşecek olan etkinlikte çocuklar ile annelerin beraber hazırlayacağı, ‘Anneme Kolye Tasarımı’, ‘Çanta Tasarımı’, ‘Çerçeve Tasarımı’ etkinlikleri ile yine Anneler Günü’ne özel Fotoğraf Çekimi Atölyesi de alışveriş merkezi GS Store mağazası önünde gerçekleşecek. Aynı zamanda Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Bolu Kadın Girişimciler Kurulu önderliğinde, üreten kadınlara destek olmak amacıyla düzenlenecek geleneksel ‘Kadın Emek Pazarı’ 6-7-8 Mayıs 2022 tarihlerinde 3 gün boyunca HighWayOutlet Yeşil Kundura mağazası önünde alışveriş merkezi ziyaretçileriyle buluşacak.

Mayıs ayı boyunca gerçekleşecek etkinliklerle alakalı detaylı bilgi almak için www.highwayoutlet.com.tr adresini ve HighWayOutlet sosyal medya hesaplarını ziyaret ederek takipte kalmayı unutmayın.

04 May 2022 - 14:30 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.