Antika Pazarı’nın ikincisi kuruluyor

Bolu Belediyesi’nin desteği ve katkılarıyla Bolu’ya Antika, Kültür ve Sanat Etkinliği Pazarı geçtiğimiz ay açıldı. ‘Antika Pazarı’ 26 Eylül Pazar gününde İhsaniye Mahallesi Pazar alanında kurulacak

Haber: Yasin Bilgi

İlimizde geçen ay ilk defa kurulan Pazar, Bolulu vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü. Pazarda; fotoğraf makineleri, telefonlar, pikaplar, eski paralar, madalyalar, Osmanlı dönemine ait kılıçlar ve çeşitli savaş malzemeleri ile köylerde kullanılan tarım ve mutfak araç gereçleri antikaseverlerin beğenisine sunuluyor. Antika, Kültür ve Sanat Etkinliği Pazarı her ayın son günü İhsaniye Mahallesi Pazar alanında kurulacak.

26 Eylül Pazar günü ikincisi kurulacak olan “Antika Pazarı”na, Bolu Antika Kültür ve Sanat Pazarı, tüm bolu halkını davet etti.

24 Eyl 2021 - 16:28 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.