Asayiş Denetiminde bir adet ruhsatsız silah yakalandı

Bolu İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şubesi, Asayiş Ekipler Amirliği ve Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından yapılan günlük Asayiş Uygulamasında bir adet ruhsatsız silah ele geçirildi.

Haber: Kasım ŞAHİN

Bolu İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler her gün terör, hırsızlık, gasp, dolandırıcılık gibi olayları önlemek amacıyla D-100, Karacasu, Mudurnu Yolu üzerinde yaptıkları uygulamaları sürdürmeye devam ediyor. Dün D-100 karayolu Ford Görür önünde yapılan uygulamada şüphe üzerine durdurulan bir araç içersinde ruhsatsız silah ele geçirildi.

Araç içersinde ruhsatsız silah bulunduran şüpheli sürücü gözaltına alındı. Emniyet yetkilileri silahın her hangi bir olayda kullanılıp kullanılmadığı konusunda araştırma ve soruşturma başlattı. Yetkililer ayrıca Bolu’da bu tür uygulamaların her yapılacağını, Bolu halkının huzurunu sağlamak için gece gündüz demeden görev başında olduklarını bildirdi.

20 Nis 2016 - 18:11 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.