Aşı ile ilgili sorularınız için (275 30 43)

Sağlık Bakanlığının belirlediği çalışma programına göre aşı olmaya hak kazananlar için yapılan planlama çerçevesinde randevusunu alanlar sağlık kuruluşlarında aşı olmaya devam ediyor.

Haber: Aysun Beykoz

Geçtiğimiz günlerde Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından aşılama programına ilişkin açıklama yapmıştı. Konuya ilişkin olarak bir açıklamada İl Sağlık Müdürü Muhammed Emin Demirkol’dan geldi. Demirkol açıklamasında, “Elhamdülillah. Sağlık Bakanlığımızın belirlediği plan çerçevesinde aşı olmaya hak kazanan babam için randevumuzu aldık ve hastanemizde aşımızı olduk. Tüm sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyoruz. Allah devletimize zeval vermesin. Aşı olma önceliği olan Bolu'daki tüm vatandaşlarımızı aşı olmaları için bekliyoruz. Aşı hizmetimiz saat 24.00'a kadar tüm sağlık tesislerimizde hafta sonu da dahil devam etmekte. Randevularınızı 182, Mhrs, E-nabız veya hastanelerimizden alabilirsiniz. Aşı sırası gelen tüm evde sağlık hastalarımız için Evde Sağlık Birimimizi veya 0374 275 30 43 no'lu Aşı Danışma Merkezimizi arayabilirsiniz” ifadelerini kullandı.

14 Şub 2021 - 12:21 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.