“Aslolan Aziz Milletimizin birlik beraberliğidir”

Saadet Partisi Bolu İl Başkanı Veysel Çetinkaya 15 Temmuz Milli Birlik ve Beraberlik günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Haber: Ceylan Beykoz

Veysel Çetinkaya’nın yayınladığı mesaj şu şekilde: “Aziz Milletimizin 15 Temmuz Milli Birlik ve Beraberlik Bayramını kutluyor, şehadetlerinini ikinci yıldönümünde şehitlerimizi Rahmet, Gazilerimizi şükran ile anıyoruz.

Bu hain darbe girişimine karşı aziz milletimizin topyekun gösterdiği tepki ve mücadele tarihin şanlı sayfalarında en değerli yerini bulacak, her zaman hayırla yad edilecektir.

Ne zaman nerden geleceği belli olmayan bu tür hain kalkışmalara karşı aslolan Aziz Milletimizin birlik ve beraberliğidir.

Kamplaşma ve Kutuplaşmalardan uzak, birbiri ile kucaklaşan topluma karşı bu tür ihanetler hiçbir zaman başarılı olamayacaktır. Bu sebepten en çok uzak duracağımız şey kamplaşma ve kutuplaşma. En çok sarılacağımız husus ise sevgi ve kucaklaşmadır.”

16 Tem 2018 - 11:13 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.