“Atatürk ve Çocuk” konulu sergi düzenlendi

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Çimento Çaydurt İlkokulu’nda “Atatürk ve Çocuk” konulu sergi düzenledi. Milli Eğitim Müdürü Yusuf Cengiz’in de katıldığı serginin açılışında öğrenciler halk oyunları gösterisi yaptı.

Haber: Aysun Beykoz

Birincisi sınıf öğrencisi Selinay Günaydın’ın okuduğu şiir izleyiciler tarafından tam not alırken 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında okul çapında düzenlenen resim yarışmasında birinci olan Ela Güneş, ikinci olan Elanur Batar ve üçüncü olan Adem Kavcıoğlu ödüllerini Milli Eğitim Müdürü Yusuf Cengiz’in elinden aldı. Çimento Çaydurt okulunda bulunmaktan mutlu olduğunu ifade eden Milli Eğitim Müdürü Yusuf Cengiz, “Böyle özel temalı bir çalışma yapmış olmanızdan dolayı sizleri tebrik ederim. Bayramınızı kutlarım.” diye konuştu.

Atatürk’ün içinde bitip tükenmeyen bir çocuk sevgisi vardı. Böylesini önemli bir tarihi çocuklara bayram ilan edişi de bu sebeptendir. Çimento Çaydurt İlkokulu öğrencileri düzenlemiş oldukları bu anlamlı sergi ve kalpten gelen yüksek sevgileriyle O’na layıklar.

Program “Atatürk ve Çocuk” temalı serginin gezilmesi ve Milli Eğitim Müdürü Yusuf Cengiz’in Okul Müdürü Şerafettin Tarım ve okul öğretmenleriyle fotoğraf çekinmesi ve okul öğretmenlerine Kızılay’ın kan bağışı kampanyasına katılımlarından dolayı teşekkür belgesi vermesiyle son buldu.

27 Nis 2018 - 10:46 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.