Atatürk’ün Bolu’ya gelişinin 84. Yıldönümü kutlandı

Türkiye Cumhuriyeti Kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Bolu'ya gelişinin 84'üncü yıl dönümü düzenlenen törenle kutlandı.

Haber: Gönül Olutürk

Atatürk'ün Bolu'ya gelişinin 84'üncü yıl dönümü etkinlikleri kapsamında, Bolu Belediyesi Bandosu eşliğinde Anıtpark'a yürüyüş düzenlendi.

Daha sonra Anıt Park'ta yapılan tören, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Bolu Valisi Adın Baruş, Garnizon Komutan Vekili Piyade Albay Metin Eştürk ve Bolu Belediyesi Başkan Vekili Zerrin Biçen tarafından Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu ve anıt defter imzalandı.

Daha sonra Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü halk oyunları ekibi tarafından gösteri yapıldı.

Törene AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, İl Jandarma Komutanı Albay Nadir Çelik, daire müdürleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, öğrenciler, sporcular ve çok sayıda vatandaşlar katıldı.

17 Tem 2018 - 11:35 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.