Ayakkabı Modelleri

Birbirinden Güzel Crocs – Muya ve Ceyo Ayakkabı Modelleri



Ayakkabı dünyası her geçen gün biraz daha hareketleniyor. Piyasaya yeni giren aktörler ile hareketliliği sürekli olarak artan bu sektörde tüketicilerin talepleri de etken rol oynuyor. Öyle ki talebin ne olduğunu belirlemek için firmalar birbirileriyle sıkı bir mücadele içerisine giriyor. Bu mücadeleyi örneklendirmek adına sizlere markaların çok satan ayakkabılarının rakip markalar tarafından da benzerlerinin çıkartılması noktasında gösterebiliriz. Örneğin, Crocs yeni sezon modelleri piyasaya sürüldükten belli bir süre sonra bu modellere yönelik trendler de oluşmaya başlıyor.

Gerek sosyal medyada gerek diğer sosyal platformlarda insanların ürünlere olan yaklaşımları ayakkabı sektörü için bir fırsat penceresi açmış oluyor. Liste üzerinde hangi ürünler daha fazla talep alıyorsa onların üzerine Muya ve Ceyo gibi firmalar çalışmalarını sıklaştırıyor. Böylece hem karşılıklı rekabet ile hem de sırt sırta vererek ilerleyen devasa bir sektör kendisine vücut bulmuş oluyor. Sizler (yani tüketiciler de) de bu sektörün en merkezinde bulunmuş oluyorlar.

14 Oca 2016 - 17:35 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.