BAİBÜ, USBES 2020’ye ev sahipliği yapacak

9. Uluslararası Sosyal Bilgiler Eğitimi Sempozyumu(USBES 2020) 15-17 Ekim 2020 tarihleri arasında Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nde(BAİBÜ) düzenlenecek. Sempozyum bu yıl TBMM’nin açılışının 100. yılı anısına yapılacak.

Haber: N. Halid Altundal

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi(BAİBÜ), Uluslararası Sosyal Bilgiler Eğitimi Sempozyumuna (USBES 2020) ev sahipliği yapacak. Bu yıl 9’uncusu düzenlenecek USBES, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin(TBMM) açılışının 100. yılı anısına yapılacak. Kültür ve Turizm Bakanlığı, Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu, Bolu Valiliği, Atatürk Araştırma Merkezi, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi ve Sosyal Bilgiler Eğitimcileri Birliği Derneği işbirliği ile gerçekleştirilecek sempozyumun teması ise ‘Sosyal Bilgiler Eğitimi Kapsamında Ulusal Egemenlik, Çocuk ve Göç’ olarak belirlendi. 15-17 Ekim 2020 tarihleri arasında düzenlenecek sempozyuma özet gönderim son tarihi ise 17 Temmuz 2020. Sempozyumda ayrıca özel konu olarak “100. Yılında TBMM” de işlenecek.

20 Şub 2020 - 00:10 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.