BAİBÜ’den “Çocuk Üniversitesi” Müjdesi

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi, Anneler Üniversitede Okulu ve 60+ Tazelenme Üniversitesinden sonra Çocuk Üniversitesi Projesiyle sosyal sorumluluk çalışmalarını genişletiyor.

Haber: Aysun Beykoz

BAİBÜ, milletlerin geleceği çocuklarına verdiği önemle ölçülebilir düşüncesinden hareketle, ülkemizin geleceği ilköğretim öğrencilerine yönelik, sosyal becerilerini ve sosyal sorumluluk duygusunu geliştirecek programlara öncelik verme adına, Çocuk Üniversitesi kurmaya hazırlanıyor. Uyguladığı sosyal sorumluluk projeleriyle, toplumun her kesimine akademik birikimlerini sunmayı hedefleyen BAİBÜ, Çocuk Üniversitesi Projesiyle de çocukların kişisel gelişimlerine katkı sağlamanın yanısıra sanal dünyadan uzak kalmaları ve sağlıklı sosyalleşmeleri için ortam sağlamayı hedefliyor. Çocuk Üniversitesi, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi ve Bolu Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde düzenlenecek. Pandeminin sona ermesi ardından başlayacak ücretsiz dersler, Gülezler Konağında Cumartesi ve Pazar günleri verilecek. Projenin eğitimcileri gönüllük esasına göre görev alacaklar.

23 Nis 2020 - 11:03 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.