Baldızına tecavüz etmekle suçlanıyor

Baldızına tecavüz ettiği iddiasıyla Bolu Ağır Ceza Mahkemesi’nde 15 yıl hapis cezasıyla yargılanan M.Ş., baldızının başka birisiyle ilişkisi olduğunu iddia ederek üzerine atılı suçlamaları reddetti.

HABER: FARUK ÇİDEM

Bolu’da ablası ve eşiyle aynı evde yaşayan E. N. eniştesinin kendisine tecavüz ettiğini iddia ederek şikayetçi oldu. Bolu Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davada eniştesinin kendisini sözlü olarak da defalarca taciz ettiğini belirten E.N. hakim karşısında verdiği ifadesinde şunları söyledi:

“Ben o gün okuldan erken çıkıp eve geldim. Çok süre geçmeden benim ardımdan eniştem de eve geldi. İnternet benim odamda daha iyi çektiği için eniştem benim alanımı kullanıyordu. Ben de kendisi ile muhatap olmak istemediğim için oturma odasına geçtim. Eniştem benim odamda pornografik videolar izliyordu. Bu yüzden o odayken ben kendi odama çantamı almaya dahi gitmiyordum. O sırada da aynı şeyi yaparken beni yanına çağırdı. Ben de ödevim olduğunu söyleyerek odaya gitmek istemedim. Beni zorla odaya götürüp videoları izlettikten sonra tecavüz etti.

Geçmişte de eniştesi tarafından kendisine sarkıntılık edildiğini iddia eden E.N., “Bu olayları daha önceden söylemek istemiştim fakat eniştem beni tehdit etti. Hem ablamın yuvasının yıkılmasını istemiyordum hem de köyde yaşamak istemiyordum. Babamla anlaşamadığım ve köye dönmek istemediğim için eniştemin bu tehdidine karşı sessiz kaldım” dedi.

“O SAATLERDE İŞYERİMDEYDİM”

Baldızının kendisine tecavüz edildiğini iddia ettiği saatlerde işyerinde olduğunu ve E.N. tarafından kendisine iftira atıldığını söyleyen M. Ş.; “Baldızımın erkek arkadaşı evin önüne ayıcık getirmişti. Ben bu konuyu E. N’nin ailesi ile konuşup halletmek istedim. O da ben bunu dedikten sonra çocuğumun bakıcısına ‘Eğer böyle bir şey yaparsa ona çok kötü şeyler yapacağım’ diyerek tehdit etti. Ben o dönemde Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nde çalışıyordum. Kamera kayıtlarından da inceleme yapıldığında benim o gün belirtilen saatlerde işte olduğum görülebilir” dedi.

iki tarafı da dinleyen mahkeme heyeti kamera kayıtlarının incelenmesi ve diğer tanıkların dinlenmesi için davayı 15 Aralık tarihine erteledi.

27 Eki 2016 - 16:40 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.