Başkan, Cop’u ziyaret etti

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, her hafta gerçekleştirdiği hasta ziyaretleri kapsamında bu hafta da altı hastayı ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

HABER BÜLTENİ

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Bolu Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından her hafta organize edilen ‘Hasta Ziyaretleri’ kapsamında bu hafta da altı hastayı ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Öte yandan Başkan Yılmaz geçtiğimiz günlerde kalp krizi geçirmesi sonucu hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınan Gazeteniz Olay Gündem köşe yazarı Mustafa Cop’u da ziyaret ederek acil şifalar diledi. Başkan Yılmaz’a bu haftaki ziyaretlerinde, Kamu Hastaneler Birliği İdari Hizmetler Başkanı Taner Laçin, Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Seçkin Özgen, AİBÜ Başhekim Yardımcısı Ali Can Önal, Belediye Kurum Hekimi Gülsüm Öncü, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Arzu Aydın ve AK Parti Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Sema Yeşilbağ’da eşlik etti.

20 May 2017 - 11:17 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.