Başkan Özdemir, “Başarıların devamını dilerim”

Taşkesti Belediye Başkanı Efrayim Özdemir, Taşkesti Çok Programlı Anadolu Lisesinin karne törenine katıldı.

Haber: BMA

2017-2018 Eğitim ve Öğretim yılının sona ermesi ile birlikte yüzbinlerce öğrenci karne sevinci yaşadı. İlimiz Taşkesti ilçesinde de eğitim yılının son gününde karne töreni düzenlendi. Taşkesti Çok Programlı Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen karne törenine Taşkesti Belediye Başkanı Efrayim Özdemir de katıldı. Belediye Başkanı Özdemir, eğitim yılını başarıyla tamamlayarak okul sıralamasında ilk üçe giren öğrencilere karnelerini verdi. Karne töreninde konuşan Başkan Özdemir, “Öğrencilerimize bundan sonraki eğitim hayatlarında başarıların devamını dilerim” ifadelerini kullandı.

10 Haz 2018 - 08:11 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.