Başkan Yılmaz ve ekibi Ankara’da temaslarda bulundu

Başkan Yılmaz ve meclis üyeleri Ankara’ya çıkartma yaptı.

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz belediye meclis üyeleri ile birlikte geçtiğimiz günlerde Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı olarak göreve atanan Metin Yılmaz’ı ve Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Metin’i makamında ziyaret etti. Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı Abdulkadir Key, Belediye meclis üyeleri Mehmet Özbostancı, Burak Balaban, Canan Akbay, İsmail Gezgin, Haluk İnceler, Aytaç Eskicioğlu, Kazım Konak, Seyit Ali Özkoç ile birlikte geçtiğimiz günlerde Spor Bakan Yardımcısı olarak göreve atanan Metin Yılmaz’ı ve Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Metin Yılmaz’ı makamında ziyaret etti. İlk ziyareti Gençlik ve Spor Bakanlığı’na gerçekleştiren Başkan Yılmaz ve beraberindekiler Bakan Yardımcısı Metin Yılmaz’a yeni görevinde başarılar dileyerek, hayırlı uğurlu olsun dileklerinde bulundular. Bakan Yardımcısı Metin Yılmaz'da ziyaretlerinden ötürü Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ve meclis üyelerine teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi. Daha sonra ise Gümrük ve Ticaret Bakanlığı’na geçen belediye heyeti Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Metin’i de makamında ziyaret ettiler.

“İlimizden iki tane bakan yardımcısı olması Bolu için çok büyük bir şans”

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı’nda ki ziyaret esnasında ilk açıklamayı Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz yaptı. Yılmaz; “Belediye meclis üyelerimizle beraber bakan yardımcılarımızı ziyarete geldik. İlimizden iki tane bakan yardımcısı olması Bolu için çok büyük bir şans. Onlarla gurur duyuyoruz. Onların bu görevlerinde başarılı çalışmalara imza atmalarını temenni ediyoruz. Arkadaşlarımız bu görevlerinde ne kadar başarılı olursa bu başarılardan Bolu’da payını alacaktır diye düşünüyorum. Ankara’da bakanlarımızı elimiz kolumuz olarak görmüş olmak ve onların ağırlığını yanımızda hissetmek bizlere gurur veriyor. Ben de bizleri kabul ettikleri için her iki bakan yardımcımıza da ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Allah yar ve yardımcıları olsun” dedi.

“Bolu’nun çehresi değişti”

Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Metin’de , “Başkanımıza ve çok değerli meclis üyelerimize bende ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Buradaki arkadaşlarımızla geçmiş dönemlerde siyasetin farklı kademelerinde yol arkadaşlığı yaptık. Dolayısıyla arkadaşlarımızla bu gün beraber olmak beni ziyadesi ile memnun etti. İnşallah bu ziyaretler esnasında Bolumuza da faydalı olacak icraatları da konuşup bazı istişarelerde bulunuyoruz. Bende bu vesile ile başta Belediye Başkanımız Alaaddin Yılmaz’ı ve çok değerli Belediye Meclis üyelerimizi geçmiş olduğumuz dönemde Bolu’nun çehresini değiştirecek olan çalışmalar yaptıklarından dolayı tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

“Bolu artık 2004 yılında devraldığımız Bolu değil”

Konuşmasının devamında Bolu Belediyesi’nin çalışmalarını da yakından takip ettiğini belirterek devam eden Bakan Yardımcısı Metin,“Bolu artık 2004 yılında devraldığımız Bolu değil. Şu anki Bolu’nun çehresi değişmiş, kuzeyi, güneyi, doğusu ve batısıyla her yönüyle çok gelişmiş modern bir kent olma yolunda büyük mesafeler kat etmiş, alt yapıdan üst yapıya, içme suyundan parklarına kadar her alanda hizmetlerini devam ettirmiş ve Bolulu hemşerilerimizin yaşam alanlarını çok daha güzel noktalara getirmiş çalışmaları gururla izliyoruz. Ben Bolu’ya her gelişimde farklı şeyler görüyorum. İnşallah bizlerde gerek ben, gerekse diğer bakan yardımcımız Metin Yılmaz’la birlikte valimizin, milletvekillerimizin, belediye başkanlarımızın Bolu ile ilgili taleplerini yerine getirme konusunda Ankara’da gerekli çalışmalarımızı yürütüyoruz. Allah’a şükür bu güne kadar çok güzel neticeler aldık, bundan sonrada almaya devam edeceğiz” diye konuştu.

20 Tem 2013 - 21:43 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.