Başkanlar yurtdışında temasta

Hafta sonunda yapılan kongrede başkanlığa seçilen Necip Çarıkcı Bolu Belediye başkanı ile Almanya'ya gitti. Başkan Yılmaz ile Almanya'da Bolusporla ilgili bir projenin peşine düşen ikilinin bu ülkede bazı temaslarda bulunması bekleniyor.

HABER: VOLKAN YILMAZ

Kırmızı beyazlı ekibe 4 yıl sonra yeniden başkan olan Necip Çarıkcı Almanya'ya gitti. Kongre sonrası Bolu Belediye başkanı Alaaddin Yılmaz ile Almanya'da Boluspor'a gelir getirici bir proje üstünde çeşitli temaslar yapacak olan ikilinin hafta sonunda Bolu'da olması bekleniyor. Yeni yönetimin görev dağılımı hoca konusu ve futbolcu transferi gibi bir çok konuyu Bolu'ya getirince masaya yatıracak olan Çarıkcı'nın finans konusunda da önemli çalışmalar yapağı öğrenildi.

02 Haz 2016 - 16:15 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.