Başkurt birinci oldu Evcil yalnız bırakmadı

Bolu İl Öğrenci Meclisi Başkanlığı seçimi sonuçlandı. İlimizdeki okulları temsil edecek olan İl Öğrenci Meclis Başkanlığı seçimini Bolu Atatürk Anadolu Lisesi 11 inci sınıf öğrencisi Ömer Faruk Başkurt kazandı. Bolu Ülkü Ocakları Başkanı Adem Evcil, Başkurt’u tebrik etti.

Haber: Kasım ŞAHİN

Başkurt daha öncede Ülkü Ocakları Genel Merkezinin yapmış olduğu bilgi yarışmasında Bölge 2 incisi olarak dikkat çekmişti. Bozkurt’un seçimi kazanmasının ardından ilk tebrik Bolu Ülkü Ocakları Başkanı Adem Evcil’den geldi. Evcil yaptığı açıklamada; “İlimizde öğrenciler arasında düzenlenen Bolu İl Öğrenci Meclis Başkanlığı seçimini kıymetli kardeşimiz Ömer Faruk BAŞKURT kazanarak bir ilke imza atmıştır. Daha öncede Ülkü Ocakları Genel Merkezinin düzenlemiş olduğu Bilgi yarışmasında da bölge 2 incisi olan kardeşimizi tebrik ediyorum. Ülkü ocakları eğitim ve kültür vakfının asli misyonu olan vatan sever, millet perver gençler yetiştirmek noktasında böyle bir başarıya imza atan başta Ömer Kardeşimizin ailesine sonrada ocak yöneticilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

27 Ara 2015 - 16:16 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.