“Beldemizi hep birlikte güzelleştireceğiz”

Karacasu beldesine belediye ekiplerince periyodik yol bakımları gerçekleştiriliyor. Beldede öte yandan doğalgaz hattı için de çalışmalar sürdürülüyor.

Haber: BMA

Merkez ilçeye bağlı Karacasu beldesinde Belediye Başkanı Celal Beydili’nin talimatları doğrultusunda periyodik yol bakım çalışmaları ekipler tarafından yapılıyor. Öte yandan beldede Karayolları ile çözülen yol tahsisi konusu sonrası doğalgaz çalışmaları da kaldığı yerden sürdürülüyor. Başkan Beydili çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada, “Yollarımızda periyodik bakımları yapmaya devam ediyoruz. Doğal gaz çalışmaları da aynı hızda devam etmektedir. Bizler için önemli olan Karacasu halkı. Vatandaşlarımızı huzur ve refahı için çalışıyoruz. Buna odaklandık. Çalışmalarımızda bizlere her daim destek olan başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, değerli Bakanlarımız, Milletvekillerimiz ve İl Başkanımıza teşekkür ediyorum. Beldemizi hep birlikte güzelleştireceğiz” dedi.

25 Eyl 2020 - 14:23 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.