Belediye Maliyeye borçları için camileri veriyor!!!

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz Başkanlığında Şubat Ayı Belediye Meclis Toplantısı birinci birleşimi yapıldı. Toplantı da ilk olarak Bolu Belediyesinin imar konusunda 18'inci madde de yaşanan sıkıntılar ve mahkemeden dönen 6 konu görüşüldü. Bu görüşmeler sırasında Başkan Yılmaz ile CHP Grup Başkanı Mustafa Aksoy arasında tartışma yaşandı ve çok sinirlenen Başkan Yılmaz, toplantıya 5 dakika ara verdi. 5 dakikalık aradan sonra toplantının ana gündem maddesi olan Birim Müdürlüklerinden gelen konuların gö

Haber: Semih BAYKAL

Toplantı da ilk olarak Başkan Yılmaz İmar konusunda 18'inci madde de yaşanan sıkıntılara ve mahkemeden dönen 6 konu hakkında da bilgi verdi. Yılmaz; "Bundan önceki meclis toplantımızda Cumhuriyet Halk Partisi Meclis Üyesi arkadaşımızın 18'inci madde uygulamalarındaki sıkıntılardan dolayı destek olalım diye bizi heyecanlandıran bir teklifi olmuştu. Bu bizi çok heyecanlandırdı ve toplantılar yapıldı. 18'inci madde uygulamalarıyla ilgili mahkemeden dönen 6 tane konu var. Biz bunların ihalesini yaptığımız için tekrar ihale yapan kuruma vereceğiz. Ama bu konular uzun süreçli aşamalar alıyor. En azında Bolu Belediyesinde harita mühendisi olarak çalışan arkadaşlarımız var. Bunu hızlandırmak konusunda dedim ki imar müdürüne Meclisteki harita mühendisleri bir tane konuyu yapsalar en azından bir tane konun çözümünde bize yardımcı olurlar. Bu konuda bir tane arkadaşımız demiş ki ben Aşağısoku da bir tane yaptım, bir sürü kişiyi kendime düşman ettim, ben başkasını da kendime düşman etmek istemiyorum demiş. Biz işte böyle riskli işler yapıyoruz, sıkıntı burada. Biz bunu her tarafta yapıyoruz ve herkesi kendimize düşman ediyoruz. Burada Allah rıza içinde Bolu için kendisini düşman edecek adamlara ihtiyacımız var. Burada eğer bir harita mühendisi arkadaşımız düşman olmak istiyorsa parasını veriri yaptırırız. Bizim amacımız süreci kısaltmaktır. Bizden ihaleyi alan firmalar yapmışlar, teslim etmişler ve paralarını da almışlar. Şu an kerhen iş yapacaklardır. Biz böyle belalı bir işi yapıyoruz. Biz bu işe Bolu'nun geleceği için girdik. Şu an imar tadilat başvuruları konularında her ay meclise 10 tane konu geliyor. Eğer bu 18'inci madde uygulamaları olmasaydı her ay 20 tane, 25 tane geliyordu. Hatta bazı dönemlerde 40 tane geldikleri oluyordu. Biz bunu bitirelim artık gelmeyecek. Biz bu gelen konuları oyluyoruz. Bu oylamada evet dediklerimiz herkese bir rant sağlıyoruz. Hayır dediğimiz herkesin de bir rantını önlüyoruz. Dolayısıyla böyle bir ilişki de, böyle bir konuda her şeye rağmen kararlı duruşumuzu sürdürüyoruz. Çünkü Bolu'nun geleceği için, Bolu'da alengirli işlerin yapılmaması içinde buna ihtiyacımız var. 18'inci madde uygulamaları en doğru en mantıklı uygulamadır. Bu uygulama en adil uygulamadır. Bu uygulamayı benden önce Yüksel bey yapmış ve seçimi kaybetmesine neden oldu. Ama biz ısrarla bunun üzerine gittik. Eğer doğru iş yaparsanız Allah size yardım eder" diye bilgi verdi.

"BOLU BELEDİYESİNİN 18'İNCİ MADDE UYGULAMASI SONRASINDA ELDE ETMİŞ OLDUĞU MÜLKLER VAR"

18'inci madde uygulamaları sonucunda mahkemeden dönen 6 konunun sebebi açıklamak için söz alan CHP Grup Başkanı Mustafa Aksoy; "Sayın Başkan meclisi açar açmaz kendini rahat bir konu bularak sazı eline aldı. 18'inci madde uygulamaları Yüksel Başkan döneminden beri Bolu Belediyesinin bir uygulamasıdır. Yasayı hazırlayanlar bu yasayı hazırlarken Belediyelere kolaylık olsun, Belediye şehir planlarını yaparken zorlanmasın amacıyla bu yasayı çıkartmışlar. Belediye'ye mülk edindirme yasanın içerisinde yok. Yasayı problemli hale getiren, yasayı mahkemelere taşıma zarureti çıkartan konulardan bir tanesi de budur. İyi niyet içerisinde değerlendirirseniz sizin söylediklerinizi tartmamız gerekir. Ben burada uygulanmışlıklardan bahsediyorum. Bolu Belediyesinin 18'inici madde uygulaması sonrasında elde etmiş olduğu mülkler var. Bunlar vatandaşların bir kısmını rahatsız ediyor. Ben bana ait olan bir mülkü 18'inci madde uygulamasından sonra Bolu Belediyesine bir kısmı vermek zorun değilim" dedi.

"HİÇ BİR ŞAHSİ MÜLK BELEDİYE'YE GEÇMEZ"

Aksoy'un 18'inci madde uygulamalarından sonra Belediye'nin elde etmiş olduğu mülk var demesine sinirlenen Başkan Yılmaz, iyi niyetimi suiistimal ediyorsunuz, Hiç bir şahsi mülk Belediye'ye geçmez diye tepki göstererek şunları ifade etti; "Çok iyi niyetle Allah rıza için Belediye Meclis üyelerinden bir talebim oldu. Sizin söylediğiniz şeylerle mahkemelerin hiç bir sebebi yok. Mahkemelere Belediyeler mülk ediniyor diye şikayet edilmedi. Mahkemelere siyasi vesayetlerle şikayetler yaptırıldı. Mahkeme bilirkişiyi incelerken bunları buldu. Yoksa mahkemeye şikayetin sebebi bu değildi. Doğru bilgilendirin. Ben Bolu Belediyesini ilgilendirmeyen bir konuyu burada konuşmam. Arkadaşlar iyi niyet suiistimal edilmesin. Bakın ben tekrar söylüyorum ben iyi niyetli yaklaşım içerisindeyim. İyi niyetimi suiistimal ederseniz çalışma tempomuz normale döner. Ben şu anda çok önemli bir şey yaptım. Bunu algılamaya çalışın. 18'inci madde de böyle bir şey yok. Yalan şeyler söylemeyin. Hiç bir şahsi mülk Belediye'ye geçmez. Bunlar yalan laflardır. Belediye kamudur. Kamuya ait mülk değişikliği kamuya ait bir hadisedir. Eğer kavrayamıyorsan zaten bu yerlere aday olup gelme.

Bakın Cumhuriyet Halk Partisi olarak bir teklifte bulunuz bizde kabul ettik. Sizden yardım istiyoruz. Bir tane konuyu çözmek için bana söz veriyor musunuz, vermiyor musunuz? Ben onu soruyorum" diye teki gösterdi. Daha sonra Aksoy'un, biz konu çözmek için değil, yetkili olanlar sizlersiniz, sizlere yardımcı olmak için bulunuyoruz. Sizler eğer niyetliyseniz komisyonda çalışanların sayısını 5'den 4'e indirmezdiniz diye tepki göstermesi üzerine Başkan Yılmaz daha da sinirlendi ve ben buraya oyun oynamaya gelmedim diyerek Meclise 5 dakika ara verdi ve AKP Belediye Meclis Üyeleriyle salonu terk etti.

BELEDİYE YENİ KONKASÖR VE ASFALT PLENTİ ALIYOR

Meclise verilen 5 dakikalık aradan sonra Birim Müdürlüklerinden gelen konuların görüşülmesine başlandı. Belediye taş ocağı işletmesine konkasör alımı için KDV hariç İller Bankasından 2 milyon TL ile Asfalt plenti alımı içinde 3 milyon TL kredi alacak. Konkasör ve asfalt plenti alımıyla ilgili açıklama yapan Yılmaz; " Burada ocakta yeni bir sistem kurduk ve o sistem içerisinde de önemli bir tesisimiz var. Ama tesisimizi her geçen gün ihtiyaç ışında genişletmek istiyoruz. Genişletirken de hep güne bakarak genişletmeye çalıştığımız için hata yapıyoruz. Şu an ocaktaki işletmeyi Türkiye'nin en modern işletmeleri safhasına getirecek ve kapasitesini o noktaya getirecek çok ciddi bir yatırıma girmek istiyoruz. Bundan sonra gelecek bilgilerde onun ışığındadır. Yani asfalt plenti alımıdır. Yeni bir asfalt plenti daha alacağız. Dolaysıyla asfalt plentimiz şu anda yeterli olmuyor. Tabi mevcut asfalt plentimizi geriye verirsek normal de 750 bin euro olan asfalt plentini geriye 250 bin euroya alıyorlar. Yenisi de bize çok pahalıya mal oluyor. Çünkü kapasitesi daha büyük bir makine almak istiyoruz. Öyle olunca da mevcut olanı saklayalım, dursun ve çok daha üst model bir tane daha alalım dedik. Günlük bizim şu anda en fazla bir sefer de bin 300 ton asfalt üretebildik. Günlük 3 bin ton asfalt üretebilecek şekilde kapasitemizi geliştirmek istiyoruz. Şu anda bu kapasiteye uygunda kırma sistemini revize edeceğiz. Gerekçe de şu bizden başka daha uygun şartlar altında taş kırıp üretebilecek bir firma ve özel sektör yok. Şu an beton üreten kendi tesisleri olan firmalara malzeme satıyoruz. Biz fiyatlarla da istediğimiz gibi oynayabilecek durumdayız. Yani Bolu Belediyesinin malzeme üretim ocağıyla yarışabilecek özel sektör de herhangi bir güç yok" diye açıkladı.

BELEDİYE VERGİ BORCUNDA DOLAYI 8 CAMİ'Yİ VERGİ DAİRESİNE VERDİ

Toplantının ana gündemi olan Mali hizmet Müdürlüğü tarafından Belediyenin Vergi dairesine olan yapılandırılmış borçlarını ödemek için elinde 8 Cami, 2 Okul, 1 Anaokulu ve 1 tanede Spor kompleksi olmak üzere toplam 12 tane yeri Vergi Dairesine verilmesi konusunda açıklama yapan Yılmaz; " Arkadaşlar bunlar Belediyenin resmi kurumlara bağışladıkları yerler. Şu an bunlarla ilgili çıkan kanunları araştırdığımızda ya diğer borçlarımıza istinaden bunları takas edebiliyoruz ya da hazineye ait başka mülklerle bunları değiştirebiliyoruz. Bugüne kadar biz ve bizden önceki Belediyeler bunları görevimiz budur diye hibe etmişler. Biz de buradan da görüşmeler neticesinde bir neticeye vardık. Bolu Belediyesinin Vergi Dairesine sadece yapılandırılmış borucu vardır. Belediyenin Vergi Dairesine günü geçmiş borcu yoktur. Dolayısıyla bunların bazılarını da bazı mülk takaslarında kullanacağız. Şu an bu görüşler de Defterdarlık da Mili Emlak Müdürü ile anlaşmaya varmış durumdayız. Fiyatlarla ilgili konular da da karşılıklı görüşmelerle belli bir konuya geldik. Amacımız Bolu Belediyesi olarak sağlıklı bir şehircilik yapılanması içerisindeki resmi kurum, cami, okul alanlarını organize ediyoruz. Belediye'ye ait bu yerleri yapılandırılmış borçlarımızı kapatmak için Vergi Dairesine veriyoruz" dedi.

"ÇELE BARAJI SU İHTİYACI OLDUĞU ZAMAN YAPILACAKTIR"

Son olarak Çele Barajının yapılıp yapılmayacağıyla ilgili son noktayı da koyan Yılmaz Çele Barajının su ihtiyacı olduğu zaman yapılacağını belirterek şunları söyledi; "Çele Barajıyla ilgili herhangi bir gelişme yok. Çele barajı olduğu yerdedir ve yapılacaktır. Çele barajının şu an yer tespitiyle ilgili sondaj çalışmaları yapılacaktır. Son zamanlar da Çele Barajının yapılmayacağıyla ilgili vekilin konuşmaları basında çıktı. Bakın arkadaşlar Belediyenin çalışmalarıyla ilgili açıklama Belediye'ye aittir. Birileri eksik, yanlış açıklama yapabilir. Yanlış anlamaya yönelik çalışmalar yapılabilir. Çele Barajı yapılacaktır, Çele Barajı Bolu için yapılacaktır. Çele Barajı su ihtiyacı olduğu zaman yapılacaktır. Şu anda Çele barajına ihtiyacımız yok. Çünkü önceden Çele Barajı birinci öncelikti ama şu an Karadere suları birinci öncelik. Çünkü Karadere suları ilk yatırım maliyetinden sonra çok kaliteli sulardır. Çele Barajı toplama su iken Karadere suları memba suyudur. Birinci önceliğimiz memba suyudur, ikinci önceliğimiz Çele Barajıdır ve üçüncü önceliğimiz Gölköy'dür. BU üçü devreye girdiği zaman 1 milyon nüfusa yetecek su vardır. Dolayısıyla Bolu'nun nüfusu 350 bini geçmeyecektir. Su konusunda Bolu geleceği aşmıştır" diye söyledi.

04 Şub 2015 - 20:55 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.

21

SERGEY YAKUBOVA - UPFRONT ÜCRETLERİ OLMADAN UYGUN KREDİ TEKLİFİ

Merhaba,

Finansal ihtiyaçlarınız neler?

1 ile 30 yıl arasında değişen,% 3'lük çok düşük bir faiz oranıyla, en az 2,000,00 dolar ile en fazla 100,000,000,00 dolar arasında kredi veriyoruz. E-posta yoluyla bize ulaşın: [email protected] veya [email protected]

Bir işletme kredisine mi ihtiyacınız var?

Kişisel bir krediye ihtiyacınız var mı?

Araba almak ister misin?

Yeniden finanse etmek ister misiniz?

Bir ipotek kredisine mi ihtiyacınız var?

İş teklifinizi veya büyümenizi başlatmak için büyük bir sermayeye mi ihtiyacınız var? Umudunuzu yitirdiniz ve bunun bir çıkış yolu bulunmadığını ve finansal yüklerinizin devam ettiğini mi düşünüyorsunuz?

Olası iş birliği için bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

E-posta yoluyla bize ulaşın: [email protected]

                                    [email protected]

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 04 Şubat 20:55
20

happy day - Herkese selam, işte sonsuza dek hayatınızı değiştirecek uygun bir kredi ve ölümlü aile hayatımı değiştirmek için nasıl kredi aldığımın bir kanıtı geliyor. Benim adım Mrs. Clancy Dexter. Florida ABD'de mi yaşıyorum ve bugün mutlu bir kadın mıyım? Kendime, herhangi bir borç verenin Brock ve ailemin hayatını değiştirebileceğini düşündüm, onlara kredi arayan herkesi gönderirdim. Bana ve aileme mutluluk verdiler. Üç çocuklu bir dul kadın olarak hayatımı yeniden başlatmam 250.000 dolarlık bir kredi aldı. Dürüst ve Tanrı'dan korkan bir internet kredisi ödünç alan bu şirkete gittim, bu da 250.000 dolarlık bir kredi almama yardımcı oldu. . Dolar, aslında Tanrı saygın bir kredi şirketi ile çalışan insanlardan korkuyor. Bir krediye ihtiyacınız varsa ve geri ödemenin% 100'ünden eminseniz, onlarla iletişime geçin ve Bayan Clancy'nin bunları size verdiğini bildirin. E-posta İletişim: [email protected]

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 04 Şubat 20:55
19

Murat Acar - Herkese merhaba, Finansal olarak sıkıldınız mı? Kredi ve borçları ödemek için fon arıyor musunuz? Kendi işinizi kurmak için finansman mı arıyorsunuz? Çeşitli amaçlar için özel veya Ticari Krediye mi ihtiyacınız var? Büyük Projeleri gerçekleştirmek için kredi mi arıyorsunuz? Bugün bizden bir kredi al ve ödüllendirici bir şeyle başla. Müşterilerimizle samimi bir ilişki sağladığımız için işlemimiz% 100 garantilidir. Kredi Çeki Olmayan Krediler, Teminat Yok, Kolay adımlar, hızlı fonlama ve% 2 düşük faiz oranı sunuyoruz. Neden finansal bir dökümde kalmalıyım? Bugün bize E-posta ile ulaşın: ([email protected])

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 04 Şubat 20:55
18

happy day - Herkese merhaba, burada hayatınızı sonsuza dek değiştirecek uygun fiyatlı bir kredi teklifi ve ölümcül ailemin hayatını değiştirmek için nasıl kredi aldığımın bir kanıtı geliyor. Benim adım Mrs. Clancy Dexter. ABD Florida'da yaşıyorum ve bugün mutlu bir kadın mıyım? Kendi kendime herhangi bir kredi borçlunun Broke ve ailemin hayatını değiştirebileceğini düşündüm, kredi arayan herkesi onlara yönlendirirdim. Bana ve aileme mutluluk verdiler. Üç çocuklu bir dul kadın olarak hayatımı yeniden başlatmak için 250.000,00 dolarlık bir krediye ihtiyacım vardı. 250.000,00 dolarlık kredi almama yardımcı olan dürüst ve Tanrı'dan korkan bir çevrimiçi kredi veren bu şirkete gittim. . Dolar, aslında Tanrı'nın korkusu, saygın bir kredi şirketi ile çalışıyorlar. Bir krediye ihtiyacınız varsa ve geri ödemenin% 100'ünden eminseniz, lütfen onlarla iletişime geçin ve Bayan Clency'nin sizi onlara yönlendirdiğini bildirin. E-posta ile iletişim:

[email protected]

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 04 Şubat 20:55
17

Charlie Hughes&Co - Get A Quick Loan With Low Interest. 

At Charlie Hughes&Co Loan Company, you get short and long term loan at a low interest rate. We offer different kinds of loan to individuals, businesses or Corporate Enterprises at varied interest rate.

To put in a request, more information regarding rates and to understand our terms and conditions clearly. Contact us by email: 

[email protected]

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 04 Şubat 20:55
16

Chairle Richard - Borç hayatınızdaki bir sorunsa, kartopu görmeden önce durumu kontrol altına almak zorundasınız. Bir borç, borçları ödemek ve finansal hayatınızı düzenlemek için bir çözüm olabilir. Hiç güvenli bir kredi duydun mu? Bu, çok düşük bir faiz oranından para kazanmanın bir yoludur. Ödeme koşulları kredi kartı, kırmızı bakiye ve geleneksel kişisel kredilerden daha uygundur. Bize Ulaşın @: [email protected]

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 04 Şubat 20:55
15

Lutheran Hospital - Bu, böbrek satmak isteyen herkese açık bir ilan, böbrek nakli ihtiyacı olan hastalarımız var, bu nedenle böbrek satmakla ilgileniyorsanız, lütfen [email protected] adresindeki e-posta adresimizden bizimle iletişime geçin.

Ayrıca +1 515 882 1607 numaralı telefondan whatsapp'ı arayabilir veya bize yazabilirsiniz.

NOT: Güvenliğiniz garanti altındadır ve hastamız, onları kurtarmak için böbrek bağışı yapmayı kabul eden herkese büyük miktarda para ödemeyi kabul etmiştir. Sizden haber almayı umuyoruz, böylece bir hayat kurtarabilirsiniz.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 04 Şubat 20:55
14

fred - Westlake Financial Services, Amerika Birleşik Devletleri'ndeki en büyük özel finans şirketi, Sadece% 2 faiz oranıyla her türlü krediyi sunuyoruz.

  daha fazla bilgi için bugün bize sözleşme

E-POSTA ------ [email protected]

WHATSAPP ------ +12675713908

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 04 Şubat 20:55
13

MARY MASON - Sky Wealth kredisi Firma,% 3 faiz oranıyla kredi veriyoruz.

İyi günler efendim

Biz özel bir şirketiz ve düşük faiz oranları ile kredi sunarken, kredinin miktarının 100 milyon kredinin iş geliştirme için 1.000 Euro kredinin hükümleri arasında olduğunu belirliyoruz: kenar / iş genişletme rekabet gücü.

Çeşitli krediler sunuyoruz

* Kişisel Krediler (teminatlı ve teminatsız)

* Ticari Krediler (güvenli ve teminatsız)

* Konsolidasyon Kredisi

Ön ödeme yok

  

Bu reklamı okumak için zaman ayırdığınız için teşekkür ederiz.

Daha fazla bilgi ve sorularınız için bugün bize e-posta gönderin

[email protected]

[email protected]

[email protected]

Bayan Mary Mason.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 04 Şubat 20:55
12

MARY MASON - Sky Wealth kredisi Firma,% 3 faiz oranıyla kredi veriyoruz.

İyi günler efendim

Biz özel bir şirketiz ve düşük faiz oranları ile kredi sunarken, kredinin miktarının 100 milyon kredinin iş geliştirme için 1.000 Euro kredinin hükümleri arasında olduğunu belirliyoruz: kenar / iş genişletme rekabet gücü.

Çeşitli krediler sunuyoruz

* Kişisel Krediler (teminatlı ve teminatsız)

* Ticari Krediler (güvenli ve teminatsız)

* Konsolidasyon Kredisi

Ön ödeme yok

  

Bu reklamı okumak için zaman ayırdığınız için teşekkür ederiz.

Daha fazla bilgi ve sorularınız için bugün bize e-posta gönderin

[email protected]

[email protected]

[email protected]

Bayan Mary Mason.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 04 Şubat 20:55
11

Murat Acar - Merhaba,

Finansal ihtiyaçlarınızı çözmek için acil bir krediye ihtiyacınız var mı, 5.000,00 ile 10,000,000,00 $ arasında değişen bir kredi sunuyoruz, güvenilir, verimli, Hızlı ve dinamik,% 100 Garantili Biz Euro, Pound ve TL cinsinden kredi veriyoruz Tüm Krediler için geçerli olan faiz oranı% 2'dir. Eğer ilgileniyorsanız bize geri dönün.

E-posta: ([email protected])

Teşekkürler.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 04 Şubat 20:55
10

Mark - Ben işinizi genişletmek için acil kredi olması gerekiyor mu? Sen maddi, aşağı ve acilen faturalarını ödemek için paraya ihtiyacım var? [email protected]: Biz hükümetin kredi kredi iddia vardır ve biz% 3 oranında uzun ve kısa kredi sunmak, çünkü artık endişe, e-posta yoluyla bir kredi almak için bugün bize ulaşın.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 04 Şubat 20:55
09

fred - Kredinizi şimdi 48 saat içinde alın

İyi günler

Girişimci olmak, bir proje başlatmak veya bir daire satın almak mı istiyorsunuz yoksa herhangi bir maddi zorluk çekiyor musunuz, yardımınız şimdi geliyor, borç almaya çalışırken uykunuzu kaybettiniz mi, hayallerinizin ölmesine izin vermeyin, Bay Fred Larry ile iletişime geçin, hızlı ve güvenilir bir kredi için.

Aşağıda bu tür kredileri sunuyoruz:

1 Şirket kredisi

2. İşletme kredisi

3. Apartman kredisi

4. Oto kredisi

5. Taşıt kredisi vb.

100.000,00 euro'dan 500,000,000,000,00'e kadar bizimle% 3 faiz oranında işbirliğine hazır olan ciddi ve dürüst müşterilere kredi sunuyoruz.

E-posta ([email protected]) veya ([email protected]) aracılığıyla bize hemen ulaşın

Whatssap numarası: +2347061892843

Skype: fredlarry12

Wechat ID: jonessmith12

İmzalanmış

yönetici

Bay Fred Larry

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 04 Şubat 20:55
08

Romanna Isabella - Herkese merhabalar, adım Romanna Isabella, ben Montana, United State'im, Martin Luciano World Wide Kredi Finansal Hizmetleri'nden kredimi nasıl aldığımı tanık olmak için buradayım. tam burada, bu forumda, kredi kullandıklarının nerede olduğunu ve başvurduğumu düşündüm, ancak bir arkadaşım bana, arzumdan ödünç vermem konusunda bana yardım sözü veren Martin Luciano Dünya Çapında Krediler Finansal Hizmetleri'ni tanıyana kadar borç vermediler. Herhangi bir gecikme olmadan söz verdiği gibi, borçlarının bana gerçekten yardımcı olan ve hayatımı daha iyi hale getiren Martin Luciano'yla tanışana kadar borçlarının hala güvenilir kredi borçları olduğunu düşünmedim. Ayrıca acil bir krediye ihtiyacınız olup olmadığını bilmiyorum, Bu yüzden Martin Luciano Dünya Çapında Krediler Finansal Hizmetler e-posta adresiyle iletişime geçmekten çekinmeyin: {[email protected]}

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 04 Şubat 20:55
07

[email protected] - Borçlarınızı temizlemek için acil bir krediye ihtiyacınız var mı yoksa öz kaynak kredisine mi ihtiyacınız var?

işinizi geliştirmek için? Bankalar ve diğer kişiler tarafından reddedildiniz mi?

finansal ajanslar? Bir kredi konsolidasyonuna mı yoksa ipoteğe mi ihtiyacınız var? Aramak yok

tüm finansal problemlerinizi yapmak için buradayız.

Geçtiğimiz.

Bu kolay bir kredi şirketidir. İlgilenenlere kredi teklif ediyoruz

% 2'lik makul faiz oranı. Ürün aralığı 5.000 ABD dolarından

en fazla 100.000.000 dolar.

Maksimum güvenlik bizim önceliğimiz olduğu için kredilerimiz sigortalıdır.

Bize e-posta ile ulaşın: [email protected]

Saygılarımızla

Max Bent

[email protected]

 

% 2 Orijinal Kredi ve Garanti

[email protected]

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 04 Şubat 20:55
06

Murat Acar - herkese merhaba, mali olarak sıkıldınız mı? kredi ve borçlarını ödemek için para mı istiyorsunuz? kendi i̇şinizi kurmak için finansman mı istiyorsunuz? çeşitli amaçlarla özel veya business loan'a ihtiyacınız var mı? büyük projeler yürütmek için kredi mi arıyorsunuz? bugün bir krediyi güvence altına alın ve ödüllendirici bir şeyle başlayın. müşterilerimizle samimi bir ilişki kurduğumuzdan işlemimiz% 100 garantilidir. kredisiz krediler, teminatsız, kolay adımlar, hızlı fonlama ve% 2'lik düşük faiz oranı ile krediler sunuyoruz. neden finansal bir çöküşte kalsın? e-posta yoluyla bugün bize ulaşın: (muratacarfinancialservice @ gmail .com)

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 04 Şubat 20:55
05

Bill Johnson - meşru bir kredi almak her zaman büyük bir sorun olmuştur. finansal problemi olan ve buna çözüm bulunması gereken müşteriler için. kredi ve teminat konusu

müvekkillerin her zaman meşru bir borç verenden bir kredi ararken endişe duydukları bir şey. fakat .. borç verme sektöründe bu farkı yarattık. yapabiliriz

5.000,00 tl - 500.000.000,00 tl aralığında% 3 faiz oranına kadar kredinin düzenlenmesi. bu e-postayı hemen yanıtlayın:

[email protected]

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 04 Şubat 20:55
04

Murat Acar - merhaba,

finansal ihtiyaçlarınızı gidermek için acil bir krediye ihtiyacınız var mı, 5,000.00 tl'den 10,000,000,00 tl'ye kadar bir krediyi sunuyoruz,% 100 garantili, güvenilir, verimli, hızlı ve dinamik, (euro, pound ve dolar ) tüm kredilere uygulanan faiz oranı (% 2) bize geri dönmek isterseniz.

e-posta: ([email protected])

teşekkürler

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 04 Şubat 20:55
03

Mr Bob - eğer güvenilir bir tedarikçi bir kredi var mı, size stres olmadan zamanında gereken tam miktarı sağlamanız gerekir? cevabınız evet ise, o zaman doğru yöndedir. biz maksimum $ 100.000.000 £, euro en az $ 2,000.00 kredileri vermek. eğer ilgi, [email protected] e-posta yoluyla bizimle irtibata geçiniz

biz şu kredilerin türleri ve daha birçok sunuyoruz;

* bireysel krediler (teminatsız kredi)

* işletme kredileri (teminatsız kredi)

* konsolidasyon kredi

* kombinasyon kredi

* ev geliştirme

tüm yanıtlar bu e..... [email protected] gönderilmesi gerekmektedir

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 04 Şubat 20:55
02

barbara sanusi - merhaba,

eğer bir kredi acil ihtiyacı var mı? eğer banka veya finansal firmadan bir kredi olan ise reddedilir? sen finansal yardıma ihtiyacınız? faturalarınızı ödemek veya bir ev satın almak için kredi ihtiyacım var mı? kendi iş istiyorum ve kredi yardıma ihtiyacım var? eğer bir öğrenci kredi ihtiyacınız var mı? % 3 düşük faiz oranı ile mali yardım için bize bugün. bi̇ze ulaşin. bugün.

[email protected]

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 04 Şubat 20:55
01

Susan james - merhaba,

bu susan james, özel bir kredi borç veren kamuoyunu bilgilendirmek için bir mali fırsat herkese açıktır herhangi bir mali yardıma ihtiyaç olduğunu. % 3 faiz oranıyla açık ve anlaşılır terimler ve bireyler, firmalar ve şirketlerin koşulları kredi vermek altında biz. e-posta usa bugün: ([email protected])

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 04 Şubat 20:55