Belediye’den muhtarlık binaları için kömür desteği

Bolu Belediyesi tarafından Bolu Merkez’de bulunan 43 mahallenin muhtarlık binalarına kış mevsiminin yaklaşması dolayısıyla kömür desteği sağlandı. Bolu Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürlüğü tarafından organize edilen dağıtımda muhtarlık başına 500 kg. ve toplamda 22 ton kömür dağıtımı gerçekleştirildi.

İlimiz merkezde bulunan 43 mahallenin muhtarlık binalarında kullanılması üzerine Bolu Belediyesi tarafından kömür dağıtımı gerçekleştirildi. Bolu Belediyesi Muhtarlık işleri Müdürlüğü organizasyonunda gerçekleştirilen dağıtım kapsamında her muhtarlık binasına 500 kg. kömür desteği sağlandı. Sadece muhtarlık binalarında kullanılması için toplamda 22 ton kömür dağıtan Bolu Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürlüğü yetkilileri; “Muhtarlarımız halkımıza hizmet için ellerinden geleni yapıyor ve bizimle organize bir şekilde çalışıyorlar. Bizde belediye olarak yaklaşan kış mevsimi sebebiyle muhtarlık bürolarında kullanılması adına böyle bir destek vermek istedik” dediler.

Muhtarlar ise böyle bir destekten dolayı mutlu olduklarını belirterek başta Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz olmak üzere tüm emeği geçenlere teşekkür ettiler. HABER MERKEZİ

13 Kas 2015 - 17:11 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.