“Beni öperseniz size para veririm…”

Bolu’da tır şoförlüğü yapan Recai T., yaşları küçük iki kız kardeşe cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla Bolu Ağır Ceza mahkemesinde hakim karşısına çıktı. Mağdur E.A. verdiği ifadede “para karşılığı Recai T.’nin kendisini öpmemizi istedi” dedi.

HABER: FARUK ÇİDEM

Bolu Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen “cinsel istismar” davasında mağdur iki kız kardeşin imdadına trafik polislerinin son anda yetiştiği ortaya çıktı. Bolu Orman Bölge Müdürlüğü civarında arabası arızalanınca aşağı inen ve aracını kontrol eden Recai T. İddiaya göre iki kız çocuğunu aracın arka kısmına götürürken çevrede bulunan trafik polisleri tarafından fark edilerek gözaltına alındı.

Hakkında iki kız kardeşe cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla dava açılan ve tutuksuz olarak yargılanan Recai T. (54) çıkarıldığı mahkemede suçsuz olduğunu ifade ederek, “kız çocuklarını yanına çağırarak bisküvi verdiğini daha sonra da gitmelerini söylediğini” belirtti.

Duruşmaya Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü avukatı eşliğinde katılan mağdur E.A. ise ifadesinde şunları söyledi:

“Bizi yanına çağırdı. Daha sonra cebinden çıkardığı bisküvileri bize verdi. Elinde ki parayı göstererek ‘bunları size veririm ama bir şartla; beni bir kere öpeceksiniz. Bisküvileri almazsanız polis amcalar size küser’ dedi. Sonra bize sarılarak yanağımızdan öptü. Tırın arkasına doğru giderken polisler geldi. Biz polisleri görünce bisküvileri yere attık.”

25 Eki 2016 - 15:28 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.