Benzin kaçağı canından ediyordu

Bolu Karaçayır Mahallesi’nde seyir halinde olan bir araçta benzin kaçağı olduğu için motor kısmında yangın çıktı. Çıkan yangın çok büyümeden itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Haber: Semih BAYKAL

Olay, ilimiz Karaçayır Mahallesi Şehit Selen Paşa Caddesi belediyeye ait Nikah Salonu önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Aktaş Mahallesine ilerlemekte olan 14 DF 335 plakalı aracın kaput kısmından önce dumanlar daha sonra ise alevler yükseldi. Panik içinde kendini dışarı atan şoför ve yanında bulunan yolcu, olayı 110 İtfaiye ekiplerine haber verdi.

Olay yerine gelen Bolu Belediyesine bağlı İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, yangını çok büyümeden söndürüp soğutma çalışmalarına başladı. Yangında yaralanan olmazken, can kaybı yaşanmadı. İtfaiye ekiplerinin çalışmaları sonucu araçta benzin kaçağı olduğu tespit edildi.

23 Kas 2017 - 15:35 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.