Beşincisini gerçekleştirdi...

Bolu Baysal Cami İmamı Abdülkadir Ergül, her yıl olduğu gibi bu yılda Cuma namazı sonrası kan bağışı kampanyasını sürdürdü. Bu yıl beşincisi gerçekleştirilen kan bağışı kampanyasında cemaat gönüllü olarak kan bağışında bulundular.

Haber: Kasım ŞAHİN

Bolu Baysal Camii İmamı Abdülkadir Ergül, geleneksel hale getirdiği kan bağışı kampanyasını bu sene de sürdürdü. Cuma namazı sonrası cemaate hitap eden Ergül, kan bağışının öneminden ve faydasından bahsederek, cemaate kan bağışında bulunması yönünde bilgiler verdi.

Cuma namazı sonrası Kızılay ile ortaklaşa düzenlenen kan bağışı kampanasına cemaat büyük ilgi gösterdi. Geçen yıl 45 vatandaşın kan bağışında bulunduğunu bu yıl ise bu sayının daha da arttığını belirten Baysal Cami İmamı Abdülkadir Ergül, “Kan bağışında bulunmak büyük önem arz ediyor. Bu dünyada kim bir bağışta yapmışsa öbür dünyada da bunun karşılığı vardır. Baysal Camii imamı olarak bu yıl dördüncüsünü gerçekleştirdik. Diğer büyük camilerimizin de Kızılay’la ortaklaşa kan bağışı düzenlemesini bekliyorum. Bizim camimizin cemaat sayısı belli. Bu bağış olayını büyük kitlelere de ulaştırmak için cemaat sayısı fazla olan camilerde olmasını istiyorum” dedi.

25 Oca 2015 - 16:12 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.