Beypiliç Tüm Birimleriyle Afetlere Hazırlanıyor

Müdürlüğümüz eğitimcilerince Beypiliç çalışanlarına verilen Afet ve Acil durumlara yönelik eğitimlerimiz devam ediyor.

Ülkemizin ve ilimizin önemli Firmalarından olan Beypiliç’in Bolu Merkez ve İlçelerinde bulunan 2 kuluçkahane ile 8 tavuk kümesindeki çalışanları için bir dizi eğitim planlandı.

Eğitim uzmanımız Levent SÖNMEZ ve Elektrik Teknikerimiz Ayhan YILDIZ tarafından verilen eğitimlerde Acil Durumlara (Deprem, Sel, Toprak Kayması, Yangın, Arama Kurtarma, Yaralı Taşıma Usulleri) yönelik uygulamalı eğitimler verildi.

Her birimde ayrı ayrı yangın söndürme ve tahliye tatbikatı yapıldı.

İl Müdürümüz Sayın Hasan ERDOĞAN “Afet ve Acil durumlarda Beypiliç gibi büyük işletmelerin durumu çok önemli. Eğitimlerimizde işyerlerine de büyük önem veriyoruz. Talebin onlardan gelmesi ve bu eğitimleri almaları bizleri mutlu ediyor. Beypiliç çalışanları daha önce de Afet Bilinci eğitimlerimizi almıştı. Beypiliç yönetimi şimdi ise ilçelerde dahil pek çok birimindeki çalışanlarının bu eğitimleri almasını sağladı. Tüm işletmelerin bu konuda hassas olması en büyük temennilerimizden biri” dedi.

06 Ağu 2014 - 17:52 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.