Bilim Koleji Fen ve Anadolu Liseleri ilk mezunlarını verdi

Geçtiğimiz yıl açılışı gerçekleştirilen Bilim Koleji Anadolu ve Fen Liseleri düzenlenen törenle ilk mezunlarını uğurladı.

Haber: Esra ÖZTÜRK

2016-2017 eğitim ve öğretim yılında açılışı yapılan Bilim Koleji Anadolu ve Fen Lisesi ilk mezunlarını verdi. Geçtiğimiz gün düzenlenen törende mezunlar büyük bir coşku ve gururla yeni hayatlarına uğurlandı. Törene Bilim Koleji yöneticileri, müdürleri, öğretmenleri ile mezun öğrenciler ve aileleri katıldılar. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törenin açılış konuşmasını yapan Bilim Koleji Anadolu ve Fen Lisesi Okul Müdürü Tahsin Demirel, “ Herkesin bir hedefi olmalı. Hayatınızın sonunda nerede olacağınızı bilmek istiyorsanız, nereye gittiğinizi bilmek zorundasınız. Bu nedenle kendinize doğru hedefler belirleyiniz. Hedefe ulaşmada size yolunuzu, aldığınız eğitim, iradeniz, azim ve kararlılığınız gösterecektir. Önünüze belki birçok engel çıkabilir. Bocalayabilirsiniz, zorlanabilirsiniz, tökezleyebilirsiniz. Ancak bu olumsuzluklar sizi asla yıldırmasın. Başarılı olmak için bu engelleri aşmanız gerekecektir. Kararlı tutumunuzla engelleri bir bir aşarak başarılı, mutlu ve özlemini çektiğiniz güzel yaşantıyı yakalayabilirsiniz. Nerede olursanız olun BİLİM’le parlayan yıldızınız hep ışıldasın. Gülen yüzleriniz solmadan yeni başarılara imzalar atacağınız pırıl pırıl bir hayat diliyorum” ifadelerini kullandı.

Diplomalarını okul müdürünün elinden alan 37 Bilim’li öğrenci duygu dolu dakikalar yaşadı. Bilim Koleji için gurur dolu anlara sahne olan törende mezun öğrenciler aileleri ve öğretmenleri ile bol bol hatıra fotoğrafı çektirerek bu günü ölümsüzleştirdiler. Tören mezun öğrencilerin kep atmasıyla son buldu.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.