Bilim Koleji’nden LÖSEV yararına kermes

Bilim Koleji Okul Aile Birliği tarafından LÖSEV yararına anlamlı bir kermes düzenlendi. Öğrencilerin ve velilerin kendi yaptıkları ürünlerinin satıldığı kermes büyük bir ilgi gördü.


Haber: Aysun Beykoz

Satışı gerçekleştiren öğrenci ve veliler büyük heyecan duyarken böyle anlamlı bir organizasyonun içinde olmanın mutluluğunu yaşadılar. Satılan ürünleri alan misafir ve veliler toplanmalarının başlıca amaçlarının LÖSEV’e katkıda bulunmak olduğunu belirttiler. Böylesine anlamlı ve güzel bir amaç için bir araya gelmekten büyük bir mutluluk duyduklarını söyleyen okul aile birliği yönetimi kermesten güzel bir gelir elde ettiklerini ve toplanan paranın tamamının LÖSEV’in hesabına yatırılacağını belirtti.

19 Oca 2018 - 12:03 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.