BİLSEM projeleri finalde

Geçtiğimiz öğretim yıllarında TÜBİTAK projelerinde birçok ödül kazanan Bolu Bilim ve Sana Merkezi yeni projeleri ile bölge finallerine kalarak ilimizi başar ile temsil etmeye devam ediyor.

BİLSEM projeleri finalde
Haber albümü için resme tıklayın

Haber: N. HalidAltundal

Pandemiye rağmen TÜBİTAK’ın düzenlediği proje yarışmalarına birçok proje ile hazırlanan Bolu Bilim ve Sanat Merkezinin ortaokullar öğrencileri araştırma projesi dalında hazırladığı 11 projeden tam 9’u bölge finallerine kalmayı başardı.

FİNALE DAVET EDİLDİ

Yine Bolu Bilim ve Sanat Merkezi tarafından hazırlanan “Lise öğrencileri Kutup Araştırma Projeleri” yarışmasında “Zorlayıcı kutup şartlarına araştırmacıların ruh sağlığını korumaya yönelik alınabilecek önlemler” konulu projesi ile finale davet edildi.

13 May 2021 - 20:51 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.