Bir Fatiha’da Şehidimiz Oflaz için

Ülkü Ocakları Bolu İl Başkanı Adem Evcil, yine bir ilke imza atarak şehidimiz Jandarma Uzman Çavuş Yıldırım Oflaz’ı unutmayarak Cuma namazı sonrası; “Bir Fatiha’da şehidimiz Oflaz için” adı altında Bolulu vatandaşların dualarını esirgememesini istedi.

Haber: Kasım ŞAHİN

Evcil, şehitlerimizi unutmayarak; “Bugün günlerden Yıldırım OFLAZ, bugün günlerden Kıbrıscık! Rüzgar başka esiyor,güneş başka doğuyor,sela başka okunuyor. Bugün cuma bir başka güzel! Cennette düğün var sahabeler şahit, nebiullah bir şehidi bekliyor nikah kıymak için... Cennet mis kokuyor... Bu gün Besmeleler, Fatihalar, Yasinler bir şehit uğurluyor. Bu haftaki 1 Fatiha'da Sen Oku etkinliğimizde aziz şehidimiz Yıldırım OFLAZ için 1 Fatiha istiyoruz. Haydi Bolu 1 Fatiha'da Sizden Olsun” diyerek Cuma namazı sonrası Ülkü Ocakları üyeleriyle birlikte cami önünde lokum dağıtıp gül suyu ikram etti.

27 Mar 2016 - 16:18 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.