Bir gece ansızın geldiler

Bolu Belediyesince Paşaköy kavşağına yapıldıktan sonra Karayolları tarafından izinsiz olduğu gerekçesiyle silinen Alparslan Türkeş’in portresi ülkücü olduğu düşünülen bir grup tarafındanyeniden çizildi.

Haber: N. HalidAltundal

Bolu Belediyesi tarafından Paşaköy köprülü kavşağına Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere ülkemizde iz bırakmış önemli siyasi isimlerin portreleri çizdirildi. Ancak geçtiğimiz yıl Ekim ayında Karayolları ekipleri ‘izinsiz olduğu gerekçesiyle’ bir gece vakti Milli Görüş Lideri Necmettin Erbakan ve Milliyetçi Hareketin Lideri Alparslan Türkeş’e ait olan portreleri sildi. Yaşanan olay yerel kamuoyunda büyük tepkiyle karşılanırken ulusalda da gündeme oturdu.

BİR GECE ANSIZIN GELDİLER

Aradan geçen zamanda konuyla ilgili yeni bir gelişme yaşanmazken Karayolları tarafından silinen Alparslan Türkeş portresi bir gecede tekrar yerini aldı. Ülkücü olduğu düşünülen bir grup tarafından yeniden çizildi. Bir gece ansızın tekrar çizilen Türker portresinin önünde fotoğraf çekilen Ülkü Ocakları Başkanı Cihan Özkalem sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafa, ‘Şeker tadında bayramınız olsun’ notu düştü

13 May 2021 - 17:14 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.