Bolu Belediyesi veren el ile alan eli buluşturmaya devam ediyor

Bolu Belediyesi İmarethane Sosyal Tesisleri’nde bulunan Hayır Çarşısı, Ramazan ayının da gelmesi ile birlikte ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardımlarını artırdı. Veren el ile alan eli birleştiren Hayır Çarşısı’ndan son olarak 1160 aileye gıda yardımı gerçekleştirildi.

Bolu Belediyesi veren el ile alan eli buluşturmaya devam ediyor
Haber albümü için resme tıklayın

Mübarek Ramazan ayının gelmesi ile birlikte hayırsever vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Bolu Belediyesi Hayır Çarşısı, ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardımlarını artırdı. Kurulduğu günden bugüne kadar veren el ile alan eli buluşturan Hayır Çarşısı’ndan son olarak 1160 aileye gıda yardımı gerçekleştirildi. Bolu Belediyesi tarafından Bolu’da tespit edilen ve düzenli olarak Hayır Çarşısı’ndan istediklerini temin edebilen gerçek ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yapılan Ramazan yardımının sonrasında bir konuşma yapan Bolu Belediye Başkanı Yılmaz;

“Hayır Çarşımız Bolu’da kurulduğu günden bu güne kadar hayırseverlerin yardımlarının gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşmasında aracılık yapıyor. Belirlenen ve kendilerine bir kart verilen vatandaşlarımız buradan market gibi gelip alışverişlerini yapıp gidebiliyorlar. Hayırsever vatandaşlarımızın büyük destekleri ile işleyen bu yapıya katkıda bulunan herkese teşekkür ediyorum” dedi. HABER MERKEZİ

26 Haz 2015 - 18:52 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.