Bolu Çiftçisine Fuar Dopingi

TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş, ve TARMAKBİR Türk Tarım Alet ve Makineleri İmalatçıları Derneği işbirliği ile hazırlanan Avrasya Tarım 2016 - 9. Uluslararası Tarım ve Tarımsal Mekanizasyon Fuarına Bolu’daki çiftçilerde katılıyor.

TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş, ve TARMAKBİR Türk Tarım Alet ve Makineleri İmalatçıları Derneği işbirliği ile hazırlanan Avrasya Tarım 2016 - 9. Uluslararası Tarım ve Tarımsal Mekanizasyon Fuarı, T.C Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, T.C. Ekonomi Bakanlığı ve Türkiye Ziraat Odaları Birliği desteği ile bir kez daha sektörün uluslararası buluşma noktası olmaya hazırlanıyor.

FUAR 21- 24 OCAK 2016 TARİHLERİ ARASINDA DÜZENLENECEK

Türkiye Tarım sektöründeki tüm teknolojik yeniliklerin aynı çatı altında sergileneceği fuar, tarım ekonomisi açısından büyük bir önem taşımaktadır. 350’ye yakın Firma ve Firma Temsilciliğinin katılımı ve Hayvancılık Özel Bölümü ile TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi Büyükçekmece-İstanbul’da 21- 24 Ocak 2016 tarihleri arasında düzenlenecek olan Fuarda Tarımsal Mekanizasyon ve İlgili Teknolojiler, Traktör ve Tarımsal Mekanizasyon Yan Sanayi, Su ve Sulama Teknolojileri, Gübreler, Tohum, Organik Tarım Ekipman ve ilgili ürünler tek çatı altında sergilenecektir. Fuar alanına gitmeden önce katılımcılarımıza İstanbul’un fethinin canlandırıldığı Panorama 1453 Tarih Müzesi gezdirilecektir.

23 OCAK CUMARTESİ GÜNÜ SAAT 05:00'DE ARAÇ KALDIRILACAK

23 Ocak Cumartesi günü sabah saat 05:00'de İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü önünden araç kaldırılacak olup katılmak isteyen üretici ve vatandaşlarımızın Koordinasyon ve Tarımsal Veriler Şube Müdürlüğü Enformasyon biriminde görevli Veteriner Hekim Mustafa Tuncer'e 35 TL ücret karşılığı isimlerini yazdırıp koltuk numaralarını almaları gerekmektedir. HABER MERKEZİ

05 Oca 2016 - 17:33 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.