Bolu kent merkezinde sis

Kentte etkili olan sis, vatandaşlara ve sürücülere zaman zaman zor anlar yaşatıyor. Bolu'da sabah saatlerinde işe gitmek için evlerinden çıkanlar, yoğun sisle karşılaştı.

HABER:Aysun Beykoz

Hava sıcaklığının gece sıfırın altında 8 derece olduğu kentte, sis nedeniyle görüş mesafesi yer yer 30 metreye kadar düştü. Sis yüzünden sürücüler ve vatandaşlar, zaman zaman zor anlar yaşadı. Bolu Meteoroloji Müdürlüğü yetkilileri, kentte sisin yarın da etkili olmasının beklendiğini, hafta sonuna kadar yağış öngörülmediğini bildirdi. D-100 Karayolu, Mudurnu, Göynük, Yeniçağa ilçe yollarında yoğun sis nedeniyle görüş mesafesi 15 metreye kadar düştü, sürücüler trafikte ilerlemekte zorluk çekti.

Güzergahta bulunan emniyet ekipleri, sürücüleri yakın takip ve aşırı hız yapmamaları konusunda uyarıyor.

26 Ara 2017 - 09:51 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.