Bolu Organize Sanayi Bölgesi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Açıldı

Bolu Organize Sanayi Bölgesi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 2022-2023 eğitim öğretim yılı itibarıyla hizmete girecek. Genç mühendis adayları yetiştirecek olan okul yeni eğitim öğretim yılında yalnızca 102 öğrenci alacak.

Haber: Uğur Balaban

Organize Sanayi Bölgesi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, yeni eğitim yılında makine ve tasarım teknolojisi, endüstriyel otomasyon teknolojileri ve moda tasarım teknolojileri alanlarında öğrenci yetiştirecek.

Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden mezun olan öğrenciler Bolu Organize Sanayi Bölgesi’ndeki işletmelerde öncelikli olarak iş fırsatı yakalayacak. Sektörün önde gelen firmalarında işbaşı eğitimi ve staj olanaklarının yanı sıra başarılı öğrencilere burs verilecek.

20 Temmuz’a kadar devam eden lise tercihleri döneminde Bolu Organize Sanayi Bölgesi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni tercih eden öğrencilere ücretsiz yemek ve ulaşım imkânı da sunulacak.

Bolu Organize Sanayi Bölgesi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, işletmelerin ihtiyaç duyduğu teknik elemanların haricinde geleceğin mühendislerini yetiştirme misyonu da taşıyor.

13 Tem 2022 - 12:57 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.