Bolu polisi göz açtırmıyor

Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Ekipler Amirliğinde görev yapan polisler Ramazan ayında halkın kalabalık olduğu bölgelerde İzzet Baysal Caddesi, Kent Meydanı, Atatürk Orman Parkı ve Karaçayır Parkında sahura kadar devriye gezerek halkın can ve mal güvenliği için çalışmalarını sürdürüyor. Bolu’nun başaralı ekipleri olan Asayiş Ekipler Amirliği’nde görev yapan polis memurları önceki akşam şüpheli gördükleri şahıslar üzerine yaptığı çalışmada bir adet silah ve Bolu Cumhuriyet Savcılığı tarafından aranması bul

Haber: Kasım ŞAHİN

Bolu’da İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Ramazan ayı başından itibaren uygulamaya konulan “Huzur” kontrolleri aralıksız olarak devam ediyor. Halkımızın can ve mal güvenliği için gece gündüz demeden görev yapan Asayiş Ekipler Amirliğini bağlı polisler sahur vaktine kadar özellikle İzzet Baysal Caddesi, Kent Meydanı, Atatürk Orman Parkı ile Karaçayır Parkında sahur vaktine kadar şüpheli şahıslar üzerine ve hırsızlık olaylarına geçit vermemek amacıyla çalışmalarını sürdürüyorlar.

Bu güne kadar başarılı çalışmalar yapan ve bir çok suçluyu ve suç aletini yakalayan ekipler önceki akşamda şüpheli gördükleri şahıslar üzerine yaptıkları uygulama ve aramalarda ruhsatsız silah taşıyan bir şahsı gözaltına alırken, tabancada müsadere altına alındı. Diğer taraftan Atatürk Orman Parkında yapılan uygulamada durumundan şüphelinin şahsın kimlik kontrollerinde Bolu Cumhuriyet Savcılığı tarafından aranması bulunduğu ortaya çıktı. Ruhsatsız silah bulunduran şahıs ile aranması bulunan vatandaş gözaltına alındı. Ekipler parklarda oturan ve ailecek dinlenen vatandaşlarla da sohbet edip şikayetleri olup olmadığını sorarlarken bazı resmi kıyafetli polislerde küçük çocuklarla ilgilenip onlarla vakit geçirdiler.

23 Tem 2014 - 19:31 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.

01

Ramazan CANLI - bizim güvenliğimiz için çalışan bolu polisini kutlarım. bu özverili çalışmalarının devamını diliyorum. saygılar.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Temmuz 19:31