Bolu ve Üniversite Şenliklere Doyacak

Her yıl coşkuyla kutlanan İzzet Baysal Şükran Günleri, 10 Mayıs Cuma günü Yıldırım Beyazıt Camiinde Akşam namazına müteakip okunan Hatim Duası ve Mevlid-i Şerif’in okunmasıyla başladı. “İzzet Baysal Şükran Günleri Yürüyüşü” 11 Mayıs Cumartesi günü saat 9.30’da gerçekleştirilecek. Etkinlikler 14 Mayıs Salı günü sona erecek.

Haber; Duygu Kaya

İzzet Baysal Şükran Günleri bu yılda dopdolu geçecek. İzzet Baysal Şükran günleri 11 Mayıs Cumartesi günü 09.45’te Atatürk Anıtından İzzet Baysal Anıtına “saygı” yürüyüşüyle başlayıp saygı duruşu, İstiklal marşı, çelenklerin sunumu, protokol konuşmalarıyla devam edecek. Saat 11.20’de Bolu Belediyesi Necip Fazıl Kısakürek Kültür merkezi’nde Can Dündar’ın “İzzet Baysal” konulu konferansının ardından saat 12.00’de Yukarı Çarşı Taşhan’da-Yıldırım Beyazıt Camii’nde ve Belediye meydanı’nda halka yemek ikramı yapılacak. 14.30’da Karacasu mevkiinde AİBÜ İzzet Baysal Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi’nin açılışı yapılacak ve günün sonunda saat 20.00’de TRT THM Sanatçısı Oğuz Doğan Cengiz belediye meydanında konser verecek.2.gün 12 Mayıs Pazar günü saat 10.00’da AİBÜ Öğrenci Toplulukları, Gençlik ve Spor İl müdürlüğü, Vakıf ve Derneklerin İzzet Baysal Caddesi ve Belediye Meydanı’nda kuracakları stantlar ziyaret edilecek. Ardından 11.30’da Necip Fazıl Kültür Merkezi’nde İlköğretim ve Lise Öğrencileri arasında düzenlenen Resim, Şiir ve Kompozisyon Yarışmasında dereceye giren öğrenciler için ödül töreni yapılacak.12.30’da yine Belediye Meydanı’nda halka yemek ikramı yapılacak. Saat 15.00’de Ticaret ve Sanayi Odası’nda İzzet Baysal Sosyal Sorumluluk Ödülleri sahiplerine takdim edilecek. Saat 17.00’de Abant İzzet Baysal Üniversitesi Gölköy Kampusu’nda bahar şenlikleri başlayacak Açık alanda da sportif aktiviteler, çeşitli oyunlar, öğrenci toplulukları etkinlikleri yapılırken kapalı alanda ‘’kampusta ünlü var, folklor gösteriler, müzikaller, tiyatro gösterileri’’ yapılacak Saat 19.30’da İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Salonu’nda Bolu Kalkınma ve Tanıtma Vakfı Türk Sanat Müziği Korosu Konseri yapılacak. Bahar Şenlikleri üniversite kampusunda konserlerle devam edecek. Abant izzet Baysal Üniversitesi Gölköy Kampusu’nda saat 21.30’da Yeni Türkü konseri yapılacak. 13 Mayıs Pazartesi günü devam edecek olan şenlikler sabah saat 09:00’da AİBÜ Kongre Merkezi Fuaye Salonu’nda ‘’Bilime Dokunan Küçük Eller Bilim Şenliği’’ adlı etkinlikle başlayacak. Saat 10:00’da AİBÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Sanat Galerisi’nde ‘’ Bolu Görsel Sanatlar Derneği Yıllık Sergisi’’ yapılacak. Saat 11.00’de AİBÜ Kültür Merkezi Sergi Salonu’nda ‘’AİBÜ Eğitim Fakültesi Resim-İş Eğitimi Anabilim Dalı Öğretim Elemanları Karma Resim Sergisi’’ eserleri meraklılarıyla buluşacak. Saat 11.30’da AİBÜ Kültür Merkezi Fuaye ve Okuma Salonu’nda ve İzzet Baysal Müzesi’nde AİBÜ Eğitim Fakültesi ve BOFSAD eşliğinde Sanat Şenliği yapılacak. Şenlikler saat 17.00’de AİBÜ Gölköy Kampüsü’nde açık ve kapalı alan etkinlikleri ile devam edecek ve saat 21:30’da ‘’Aydilge Konseri ‘’olacak. Şenliklerin son günü olan Salı günü saat 13.00’den 17.00’ye kadar AİBÜ Gölköy kampusunda açık ve kapalı alan etkinlikleri devam edecek. Akşam saat 21.30’da AİBÜ Gölköy kampusunda ‘’Sıla’’ öğrencilerle ve Bolulularla buluşacak.

10 May 2013 - 21:20 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.