Bolu’ya İki “Altın Karınca” Ödülü Birden

Bolu Belediyesi en iyi yerel yönetimler ödülü olarak kabul edilen “Altın Karınca Belediyecilik Ödülleri” yarışmasında iki ayrı ödüle birden layık görüldü. Bolu Belediyesi, Marmara...

Bolu Belediyesi en iyi yerel yönetimler ödülü olarak kabul edilen “Altın Karınca Belediyecilik Ödülleri” yarışmasında iki ayrı ödüle birden layık görüldü.

Bolu Belediyesi, Marmara Belediyeler Birliği tarafından Turkcell’in desteğiyle düzenlenen ve kamuoyunda Türkiye’nin en ciddi yerel yönetimler ödülü olarak kabul edilen Altın Karınca Belediyecilik Ödülleri yarışması kapsamında kurumsal gelişim alanında gerçekleştirdiği “Bolu Belediyesi ve Kent Konseyleri Projecilik İşbirliği” projesiyle 2.’lik, çevre ve altyapı kategorisinde ise “Enerji Üretim Tesisi” projesiyle 2. ödülüne layık görüldü. Taksim Martı Hotel’de düzenlenen ödül töreninde Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ödülünü Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Marmara Belediyeler Birliği Başkanı Recep Altepe’nin elinden aldı.Çevre dostu bir belediye olmak için çalışmalarına devam ettiklerini dile getiren Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, “Çöpten biyogaz elde etmeye yönelik bir ödülümüz var. Bir hizmet üretmeye başladığınızda, bu hizmet biraz estetik ve farklılık gösteriyorsa örnek olabiliyor. Biz çöpten elektrik enerjisi üretmeye yönelik olarak çalışan herhalde ilk belediyeyiz. Bolu en iyi kent olmak zorunda. Bunun mücadelesini veriyoruz” dedi.

28 Eyl 2012 - 19:28 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.