Bolu’da bir şok daha... Alpdoğan Afyon’a Atandı

Bolu İl Milli Eğitim Müdürü Recep Alpdoğan Afyon’a atandı. Edinilen bilgiye göre Müdür Alpdoğan Afyon Milli Eğitim Müdür Yardımcısı olarak atanırken, Bolu’ya Tekirdağ Milli Eğitim Müdürünün geleceği iddia edildi.

Bolu’da kısa süre hizmet ederken birçok alanda tartışılan Müdür Alpdoğan’ın gidişinde bir vekilin ve bir eğitim sendikasının başrol oynadığı gelen bilgiler arasında. Bilgide, vekil ve sendikanın istediklerini yapmadığı ve kanunları uyguladığı, bunun için de vekaleten Bolu’da görev yaptığı ilimizde kalmasının anlam taşımayacağıdır.

Alpdoğan Bolu Olay Gazetesi’ne yaptığı açıklamasında, “Türk Bayrağının sallandığı her yerde görev yapmaya hazırım. Bolu gibi fiziki olarak eğitim sorunlarını çözmüş ilimizde görev yapmanın onurunu yaşadım. Eğitimin kalitesini yükseltmek için elimden geleni yapmaya çalıştım. Mesai arkadaşlarıma ve Bolu Halkına sonsuz şükranlarımı sunuyorum” dedi.

05 Oca 2014 - 14:27 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.