Bolu’da mı öldürüldü?

D 100 Karayolu Bakacak mevkiinde yol kenarında hurda toplayanlar tarafından bulunan valizin içerisinde, cinsiyeti ve kimliği belli olmayan bir ceset bulundu. Öldürülen şahsın Bolu’da mı öldürülüp valiz içerisine konulup atılıp atılmadığı araştırılıyor.

Haber: Kasım ŞAHİN

D 100 Karayolu Bakacak mevkiinde yol kenarında hurda toplayanlar tarafından bulunan valizin içerisinde, cinsiyeti ve kimliği belli olmayan bir ceset bulundu.

Olay, sabah saatlerinde D-100 Karayolu Bolu Dağı Bakacak mevkiinde meydana geldi. D-100 Karayolu üzerinde yoldan geçenlerin attıkları hurda ve atıkları toplayan iki kişi, yolun alt kesiminde bir valize rastladı. Valizi almak isteyen şahıslar içerisinde ceset olduğunu görünce hemen polis ekiplerine haber verdiler.

Olay yerine gelen jandarma ve polis ekipleri ilk önce çevre güvenliğini aldılar. Valiz içerisindeki cesedin cinsiyeti ve kimlik tespiti için ekipler geniş çaplı inceleme başlattı. Valiz içerisindeki cesedin Bolulu bir vatandaşa ait olup olmadığı kafalarda soru işareti yarattı. Yapılan tespitlerde cesedin Bolu’dan Düzce istikametine gidiş yönündeki yol kenarında olması, vahşice öldürülen şahsın Bolulu bir kişiye ait olması gündeme gelmiş oldu.

10 Şub 2019 - 14:05 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.