Bolu’da Ramazan’ın ilk günü…

On Bir ayın Sultanı Ramazan bu yılda huzur ve sükun içersinde başladı. Ramazan ayının ilk gününde Bolu’nun en işlek caddesi de adeta sessizliğe büründü.

Haber: Kasım ŞAHİN

Havaların mevsim normallerine dönmesi ve sıcaklıkların artmasıyla birlikte Ramazan ayıda 18 Haziran tarihinde başladı. Ne var ki Bolulu vatandaşlar Ramazanın ilk günde evde ve işyerlerinde oturmayı tercih ettiler. Özellikle öğlen sıcağında vatandaşlar kapalı mekanları tercih edince İzzet Baysal Caddesi ve Belediye önünde insan kalabalığını görmek mümkün olmadı.

Ramazan ayının ilk gününde sıcaklarla mücadele etmeye çalışan oruçlu vatandaşlar mecbur kalmadıkça sokaklara çıkmamaya özen gösterdiler. Durum böyle de olunca cadde ve sokaklarda fazla insan görmek de mümkün olmadı. Esnaflar bu durumdan şikayetçi olsalar da akşam saatlerinde kalabalığın biraz daha artığı, teravi namazı öncesi ve sonrası ise caddenin hınca hınç dolduğu gözlerden kaçmadı. Ancak, öğle saatlerinde şehrin bu bomboş görüntüsü çok dikkat çekiciydi.

18 Haz 2015 - 19:13 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.