Bolu’da Yol Şebeke Planları Yenileniyor

Bolu Orman İşletme Müdürlüğüne bağlı Çele Orman İşletme Şefliği yol şebeke planı yenilenmesi için çalışmalar devam ediyor.

HABER: Ceylan BEYKOZ

Çalışmalar denetim komisyonu tarafından büroda ve arazide kontrol edildi. Yapılan kontroller sonrası tespit edilen eksikliklerin en kısa zamanda giderilmesi ve işin zamanında bitirilmesi için ilgili firma uyarılarak gerekli tedbirlerin alınması sağlandı.

Yapılan bu çalışma ile orman topluluğunun entansif olarak işletilmesi için ekim, dikim, bakım, kesim, hastalık ve zararlılarla mücadele, yangınlardan korunma veya yangınları söndürme gibi çeşitli ormancılık hizmetlerinin zamanında, yöntem ve tekniğine uygun olarak yapılabilmesi ve ormanların çok yönlü fonksiyonel faydalarının hizmete sunulabilmesinin sağlanacağı bildirildi.

28 Haz 2016 - 19:06 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.