Bolu’dan sonra Mudurnu

İki yıldır doğa yürüyüşlerinin vaz geçilmez mekanı olan Bolu’yu şimdide Şirin İlçemiz Mudurnu takip ediyor. İstanbul ve İzmit'ten gelen 45 kişilik trekking ekibi, Bolu'nun Mudurnu ilçesinde yürüyüş yaptı.

HABER:C.Kutay Aykan

İstanbul ve İzmit'ten gelen ekip, Mudurnu ilçesinde tarihi yerleri gezdi. Daha sonra ekip, Nallıhan kara yolunda yaklaşık 7 kilometre yürüdü. Yürüyüşün ardından Çocuk Kayası mevkiinde piknik yapıldı ve hatıra fotoğrafı çektirildi. Rehber Zeki Çepni, yaptığı açıklamada, "Mudurnu ilçesinden ve doğasından çok mutlu olduk. Çok güzel bir organizasyonla yürüyüş alanımız oldu. Bölgeye her zaman yürüyüşler düzenleyeceğiz" diye konuştu.

26 Mar 2019 - 00:31 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.