Bolulu MasterChef’in duygusal anları

Yakın bir zaman önce babası vefat eden şef Mehmet Yalçınkaya, Masterchef Türkiye'nin dün yayınlanan bölümünde duygusal anlar yaşadı. Zor gününde yanında olanlara teşekkür konuşması yapan Yalçınkaya, gözyaşlarını tutamazken konuşmakta güçlük çekti.

Haber: Ceylan Beykoz

MasterChef Türkiye'nin jüri üyesi Mehmet Yalçınkaya'nın babası Seyfettin Yalçınkaya 23 Temmuz'da Bolu'da tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Bolu'daki köyünde babasını son yolculuğuna uğurlayan Mehmet Yalçınkaya, dün akşam yayınlanan programda zor anlar yaşadı.

GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI

Yarışmacılar, MasterChef'in son bölümdeki final turu öncesinde Mehmet Şef, başsağlığı diledi. Kısa bir konuşma yaparak yarışmacılara ve acı günlerinde yanında olanlara teşekkür eden ünlü şef duygusal anlar yaşadı. Şef Yalçınkaya, "Gerçekten çok zor. Somer Şef ve Danilo Şef de geldiler. TV8 yönetimi herkes oradaydı ve acımı paylaştılar. Zor bir süreçti ama bir şekilde hayat devam ediyor. Bir şeyler yapmak zorundayız. Atlatacağız bu süreci. Çok teşekkür ederim" dedi. Konuşma sırasında kelimeler boğazına düğümlenen ve gözleri dolan Yalçınkaya'yı gören yarışmacıların bazıları gözyaşlarına hakim olamadı.

"HERKES İŞİNİ GÜCÜNÜ BIRAKIP CENAZEYE GELDİ

"Şef Somer Sivrioğlu da "İnsan bu kadar acı günlerde bir taraftan da ne kadar sevildiğini hatırlıyor. Bir etkinlikte bile göremeyeceğimiz kadar çok şefi o gün Mehmet Şef'in yanında gördük. Herkes işini gücünü bırakıp Mehmet Şef'in yanına geldi. Bu da bizi çok duygusallaştırdı" ifadelerini kullandı.

07 Ağu 2020 - 13:37 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.