Boluspor ‘Fırtına’ gibi geliyor

Teknik Direktör Fuat Çapa ile yolların ayrılması sonrası Boluspor’da boşalan Teknik Direktörlük koltuğuna Sait Karafırtınalar getirildi.

Haber: Semih Baykal

Kulüp binasında düzenlenen imza törenine Boluspor yönetimi tam kadro katıldı. İmza töreni öncesinde konuşan, Karafırtınalar, “Boluspor gibi köklü bir camiaya geldiğim için son derece mutluyum. Ligi ve oyuncuları yakından tanıyorum. Bundan sonra Boluspor’un başarısı için var gücümüzle çalışacağız” dedi. Boluwspor Kulüp Başkanı Necip Çarıkçı ise, “Sait hocamızla uzun süredir tanışıyoruz. Kendisi yakından takip ettiğimiz başarılı isimlerden. Duruşu ve kişiliğiyle de takımımıza örnek olacak bir isim. Kendisine başarılar diliyorum” dedi.

Daha önce Bucaspor, Karşıyaka ve Manisaspor gibi takımları çalıştıran Sait Karafırtınalar, kendisini Boluspor’a bağlayan imzayı attı.

27 Eki 2017 - 18:07 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Olay Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Olay hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Olay editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Olay değil haberi geçen ajanstır.